reklama
ja sie tak zastanawiam - cięzko mi jakoś Nasze dzieci porównać ale Marcel przez ponad 4 tygodnie przybrał tylko 700 g (chyba niewiele jak na dziecko dokarmiane sztucznie) i teraz jak ma 2,5 miecha wazy 5600g a ma już 64 cm...czyli od urodzenia przytył 2100g i 7 cm urósł!!!ja nie widze po nim zeby się robił puciek bo nóżki ma nadal szczuplutkie i na buźce jest jaki był
obecnie jest w 12 tygodniu życia

obecnie jest w 12 tygodniu życia
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Dzisiejszy wynik - 2,5 miesiąca - 5700 g :-)
Lekarz powiedział, że jest lekkim grubciem ale na piersi ma prawo być
Kurde, Wasze dzieci ważą mniej więcej tak samo, a wyglądają szczuplutko
(a może mi się wydaje, bo Majka jest szczuplutka i stąd to porównanie - waży kilogram więcej od Tymona a jest dokładnie 3 miesiące starsza
)
Lekarz powiedział, że jest lekkim grubciem ale na piersi ma prawo być

Kurde, Wasze dzieci ważą mniej więcej tak samo, a wyglądają szczuplutko

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Mrowa - no własnie Majka waży 6700 g a ma 5,5 miesiąca
czyli to ona za "chuda" 

a dziewczynki zazwyczaj sa drobniejsze;-)Mrowa - no własnie Majka waży 6700 g a ma 5,5 miesiącaczyli to ona za "chuda"
![]()
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Ale ja tam się nie martwię - na cycku może być grubciem - dzieci karmione piersią, nawet jak są okraglutkie to zawsze to zgubią jak zaczną chodzić, bo cycek nigdy nie prowadzi do otyłości :-) (zresztą mamusia była dopiero kuleczką w jego wieku, a teraz co?
)
A tak naprawdę to on ma po prostu tylko na buzi takie "pućki"...

reklama
Melci tez była taki grubasek a jak zaczeła chodzic to jak widac do grubasków nie nalezy;-)Ale ja tam się nie martwię - na cycku może być grubciem - dzieci karmione piersią, nawet jak są okraglutkie to zawsze to zgubią jak zaczną chodzić, bo cycek nigdy nie prowadzi do otyłości :-) (zresztą mamusia była dopiero kuleczką w jego wieku, a teraz co?)
Podziel się: