reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
wkońcu nadrobilam:tak:
my mieliśmy usg bioderek 2 razy w 2 i 3 miesiącu i wszystko jest ok:tak:
pogubilam się z tym wszystkim i zapomnialam co mialam odpisać. Zmykam już bo mąż czeka:-D

Ta druga wizyta też była refundowana ale trzeba było długo czekać więc poszliśmy prywatnie
W właśnie przyniósł mi Martini (z wodą żeby było słabsze;-)) ktoś się przyłączy
Narobiłaś mi ochoty, a miałam iśc się myc. Ja też w lodówce mam martini, ......

Jutro J ma urodziny, więc z samego rańca jakiś placuszek upieke, a wieczorem skończymy prawie pełną butelkę Martini - to jest mysl.

Przypomniało mi się coś jeszcze. Na pierwsze USG skierowanie wszystkie dostałyśmy jak byłysmy na pierwszym szczepieniu. :tak:Jak miałam to skierowanie w ręku od razu zadzwoniłam by sie umówic i wiecie co termin był na lutego:szok:, a my przecież werzwśniówki.:szok::szok:

Ostatnia edycja:
Idę spać :-):-)

Widzę że Majandra dotrzymała słowa i o 22 komp wyłączony a ja jak zwykle tu przepadałam.

reklama
Do góry