reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka, ja jestem, ale nie na długo, bo zaraz jedziemy do neurologa na kontrolę. Już mam dość tych jazd:wściekła/y:
Wierzę Ci kochana, bo to męczące dla Ciebie i małego też. Na szczęście na razie mnie omijają takie spotkania z służbą zdrowia:tak:

oOk jak nie ma nikogo na razie to idę zakręcic mały torcik póki Adaś śpi o qrwa przypomniało mi sie, że miałam mikser kupic bo mi się spalił.:szok:.... nici z toru, cholipa:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Majandra rozumiem, że się wyspałaś :tak::-D

Ja też tak kiedyś poszłam wcześniej spać i obudziłam się wyspana przed Kubalką :szok::-D ale miałam wtedy bardzo dobry humor.

Justynka tak jadłam pizze mojego R i była mmmm cudna!!!!

Enia to też tam się wybiore z Kubą na usg.

Ja dziś pobudka standardowo o 6.30 :-D

Czy Wasze maluchy też grzebią w kwiatkach :wściekła/y::wściekła/y: co się odwróce to ten mały leci do doniczki w grzebie :wściekła/y::wściekła/y:

Po południu uciekam z domu idę ze znajomą do znajomej :-):-) i jak za dawnych lat LO poobgadujemy Naszych facetów :-D

Witam.
Wczoraj byliśmy w odwiedzinach u znajomych, którzy mają miesięcznego maluszka- jak sie patrzyłam na taka kruszynkę to zastanawiałam jak ten czas zleciał i nasz Damian już taki kolos jest.
Dzisiaj próbowałam małego posadzić na nocniczek-porażka małemu coś sie nie podoba i płacze- czyli przed nami długa i ciężka droga :baffled: nauki korzystania z nocniczka

oj zazdroszcze wam takiego obzarstwa w nocy! ja musze sie kontorlowac. po ciazy zrzucilam wszystko, ale zima sie troszke wiecej zaokraglilam i mi z tym zle. a nie mam az tyle motywcji,zeby jakies diety stosowac, wiec staram sie unikac slodyczy i nie jec pozno.

Donkat właśnie o to chodzi, że ja wczoraj złamałam swoją zasade nie jeść w nocy, którą trzymam już kupe czasu i jest mi z tym źle :(

:crazy: nie moge juz! julitka jak widzi,ze siedze przy kompie to dostaje bialej goraczki! wkurza sie, chce na kolana, marudzi itp, ehhh!

Kuba ma to samo :D jak zasiadam do kompa to przylatuje przytula się do kolana i mówi "mama mama" to chyba znaczy mamo daj już spokój Ty uzalezniona kobieto :D

No właśnie Klavell komu kibicujecie w domu??? Turcji czy Polsce???
jak gra turcja to turcji jak polska to polsce choc wiem ze nasi i tak pewnie do domu pojada jutro
maz kibicuje tak jak ja i tylko on mecze oglada i to tez nie wszyskie my ogolnie nie lubimy pilki noznej

Witam z samego rana. czyżbym była dziś pierwsza.

U nas dziś lekki katarek, czyżby jakieś ząbki miałyby się pojawic??? Na razie mamy dwie jedynki na dole.
u nas to samo od 3 dni katark a zabki tez mamytylko dwa dolne

Czy Wasze maluchy też grzebią w kwiatkach :wściekła/y::wściekła/y: co się odwróce to ten mały leci do doniczki w grzebie :wściekła/y::wściekła/y:
moja ghanifka to do kabli ciagnie kwiatkow nie mam wiec nie ma w czym grzebac za to jak tylko jakis kabel zobaczy to pierwsza tam jest no i szafki mi otwiera i porzadki robi wyrzucajac wszystko

A my noc jakos przezylysmy dobrze mimio iz hani poszla spac wczoraj szybko bo przed 19 obudzuila sie o 3 przeczymalam ja do 4 i podalam jej mleczko no i zasnola do 8

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Hej...zaraz mnie pokreci!!! Obudzila nas baba u ktorej skladalam podanie odnosnie danych potrzebnych mi do pracy licencjackiej...nie dosc ze zadzwonila tak wczesnie to jeszcze mi odmowila..cholerne lotnisko co im szkodzi??!!Od rana zle newsy:angry::angry:
Mala wiesz sie na karuzeli jak malpka..chyba musze ja sciagnac...dziewczyny jak ktoras ma ta z fisher prcie to napiszcie czy juz przemontowalyście je na lampke nocna i jak to sie robi bo jakos bez karuzelki nic nie swieci....

...tez maja pory dzwonienia....:crazy: moze jeszcze uda nam sie zasnac bo to nie nasza godzina...:baffled:

Do góry