Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agulka ja z milą chęcią napila bym się herbatki bo kawy niestety nie piję bo nie lubie:-);-)

Ja tez nie lubię![]()

, ale zaczoł mnie boleć żołądek i od dwóch lat odstawiłam.

sobie jeszcze leżymy i rozmawiamy i mały ciągle pokazuje gdzie jest lampa, bozia, telewizor ostatnio się tego nauczył i tak jak tylko się obudzi to od razu pokazuje na te rzeczy i czeka aż mu je nazwę i później ja pytam gdzie jest lampa a on pokazuje i się cieszy.
z tym, że my na razie jesteśmy na etapie lampy
Pokazałam wynik innej pediatrze, którą akurat spotkałam na korytarzu w przychodni, ta rzuciła okiem i stwierdziła, żeby dalej podawać żelazo, bo nadal jest za mało:-( Tak czy siak za tydzień pójdę do naszego lekarza.
W kazdym razie wzielam sobie to o serca izobaczymy co nam w ten piatek wyjdzie...ale nie zdziwilabym sie bo moje kochane dziecko zjada cwiartke sloiczka z miesem ktore nagminnie wyrzucam bo nie jest w stanie zjesc calego co mnie martwi bo ona tylko cyc cyc..dzisiaj ugotuje jej cielecinke moze zasmakuje...Może jej smak nie podchodzi, bo te zupki ze słoika to bleee. Ugotuj sama i dodaj troszeczkę przypraw, gotuj jak dla Was tylok przed samym końcem odlej, czy odłóż małej a Wam bardziej dopraw. Mo ze tu tkwi problemShinead a stwierdzila niedobor zelaza moze po tym ze maly jest bladziutki..bo u mnie wlasnie tak bylo i zrobilam orfologie w piatek mam wyniki hcociaz bladosc chyba odziedziczyla po rodzicach bo my opalenzna nie grzeszymyW kazdym razie wzielam sobie to o serca izobaczymy co nam w ten piatek wyjdzie...ale nie zdziwilabym sie bo moje kochane dziecko zjada cwiartke sloiczka z miesem ktore nagminnie wyrzucam bo nie jest w stanie zjesc calego co mnie martwi bo ona tylko cyc cyc..dzisiaj ugotuje jej cielecinke moze zasmakuje...