Azb
Fanka BB :)
Cudownie !!! Mnóstwo zdrówka dla WasDziewczyny! 22.08 przyszła na świat moja wymarzona i wyczekana córeczka. Życzę Wam spełnienia tego marzenia, nie poddawajcie się <3 <3

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie !!! Mnóstwo zdrówka dla WasDziewczyny! 22.08 przyszła na świat moja wymarzona i wyczekana córeczka. Życzę Wam spełnienia tego marzenia, nie poddawajcie się <3 <3
Nie poddawaj sie , nie ta stymulacja to następna ! Wierze w toHej
U mnie beta negatywnanie udało się. Więcej mrozaczkow nie mamy, jedynie komórki. Będziemy myśleć co dalej.
![]()
Gratuluję z całego serduchaDziewczyny! 22.08 przyszła na świat moja wymarzona i wyczekana córeczka. Życzę Wam spełnienia tego marzenia, nie poddawajcie się <3 <3
Ja miałam lekarza który uparcie trzymał się ciągle tych samych leków tylko zmieniał protokół i zwikszal dawki. Słabe wyniki stymulacji. Nowe klinika, zmiana leków i na niższych dawkach uzyskałam o wiele lepsze.rezultaty. Wcześniej rozum podpowiadal juz zmiane ale przekonaly mnie argumenty ze tym razem napewno się uda. I żałuję że jednak nie zmieniłam wcześniej. Trzeba słuchać lekarzy ale też sobie samej i swoich przeczuć.Cześć Dziewczyny, czy miałyście może sytuacje, że podczas dwóch stymulacji przy użyciu tego samego leku otrzymałyście dwa zupełnie inne wyniki (w il dojrzałych kom, zapłodnionych, il zarodków?). U mnie przy puregonie - 2 zarodki, a przy rekoelle 0. Jestem po suplementacji dhea I inne. Amh z 3 na 5. Przed kolejna stymulacja, lekarz wspominal, że myśli nad rekovelle a ja mam obawy czy to będzie dobry wybór.. Jakie są Wasze doświadczenia? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.powodzenia Wszystkim starającym, a szczęśliwym już Mamusiom - bardzo gratuluję
pozdrowienia
Wielkie dzięki za odpowiedźJa miałam lekarza który uparcie trzymał się ciągle tych samych leków tylko zmieniał protokół i zwikszal dawki. Słabe wyniki stymulacji. Nowe klinika, zmiana leków i na niższych dawkach uzyskałam o wiele lepsze.rezultaty. Wcześniej rozum podpowiadal juz zmiane ale przekonaly mnie argumenty ze tym razem napewno się uda. I żałuję że jednak nie zmieniłam wcześniej. Trzeba słuchać lekarzy ale też sobie samej i swoich przeczuć.
Przykro mi, że musisz przez to przechodzić ;( bardzo szybko beta Ci spada.U mnie niestety beta spada, wczoraj juz 1000 wiec odstawiłam luteine wczoraj. W czwartek mam usg w klinice czy sie oczyściłam. Przez tel lekarz mowil ze transfer moze byc we wrzesniu.
Po jakim czasie po odstawieniu bede krwawić? I czy któraś podchodziła po poronieniu odrazu po miesiacu do transferu?![]()
Jest dobrzeHej dziewczyny dziś beta 798 więc pnie się do góry