reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i już chlać zaczynacie ??? ;-):-):-):-) No ładnie :-):-):-).
To ja się dołączam, bo mi 1000 post stuknął :-):-):-) kilka postów temu ;-):-).
A może jakąś wiśnióweczkę macie ??? :-):-):-)

reklama
No i już chlać zaczynacie ??? ;-):-):-):-) No ładnie :-):-):-).
To ja się dołączam, bo mi 1000 post stuknął :-):-):-) kilka postów temu ;-):-).
A może jakąś wiśnióweczkę macie ??? :-):-):-)

Prosze bardzo!

Załączniki

• ''''''''.jpg
    ''''''''.jpg
    2,5 KB · Wyświetleń: 51
Doby wieczór. Ja dziś sama w domku to miałam czas,żeby was poczytać;-),ale gonicie strasznie.
Ogromne gratulacje dla Natalki!!!!!! Masz byc z kogo dumna! Zdolna córeczka! A jeśli chodzi o synia to chyba taki okres. Madzia też ostatnio tylko mama i mama. Kiedyś jak poszłam się kąpac to taką histerię tatusiowi odstawiła jakby co najmiej mnie tam wciągnąc wanna miała. Mam nadzieję że im to szybciutko minie:tak:
Dziękuję w imieniu Natalki:-).
Co do mojej młodszej pociechy mam nadzieję,że bedzie tak jak piszesz i ten okres szybko mu minie;-)

witam

wrzucam zdjątko moich księzniczek

Zobacz załącznik 81886
Witaj:-) Śliczniusie te twoje córeczki:tak:

Wczorajszy egzamin zaliczyłam :szok::tak::-Da na co to później,bo starosta jeszcze na maila nie podesłał:no:.
No super wielkie gratki:tak::tak::-)

Aluśka Amandzia jest cudna Stas się pisze jakby Julek się rozmyślił;-):tak::tak::tak::tak::tak:
To ja z moim Kubą jestem następna w kolejce;-):-p:laugh2:. Amanda cud miód dziewczynka:tak::-)

Jestem za:tak:
Witam, widze zejak zawsze watek tetni zyciem :-)
Ja dzis nie mam czasu bo dzis dzien Klaudusi ,ktora stara sie ciagle zwracac na siebie uwage.Plany sprzatania odeszly w dal wiec i ja wam nie pomoge ;-)
Tesciowa moja nie jest zla,raczej sie nie wtraca na szczescie i na rece malenstwa tez nie bierze bo mowi ze sie boi.I to sie chwali,To nie lalka czy misio do noszenia przytulania,nie daj ...calowania w usta na dodatek.O zgrozo odrazu podnosze alarm przy wszelkiej probie przez obcych.Ja sama nie caluje w usta.
Wynik meczu pozostawiam bez komentarza.....a malzon nawet na wlasnych nogach sie dobrze trzymal i grzecznie poszedl spac jak wrocil.No sprobowal by nie,bo jak [rzyszedl to zaczal cos szukac w lodowce to szybko go zawrocilam na ziemie jak powiedzialam mu ze : Co byles w barze i glodny przyszles! I chlop szybko poszedl spac.Wiem nie przyjemna jestem...ale co tam.;-)
Popieram dziecko to nie zabawka!! A mężowi nieźle dogadałaś;-):-p:laugh2:

Bodzia,żeby to z gardła wymaz pobierali to by było lux;-):tak::-D.umył zęby i wystarczy a tak,nogi wydepilowac(żeby gin się nie zgubił;-):rofl2:),wykąpac i jeszcze tyłkiem świecic:baffled:.
:laugh2::laugh2::laugh2: świetne:-D:-D

ja to aż przerażona jezdem że na dwa tygodnie wyjeżdżam:szok: Chyba będę kuzynkę na kolanach błagała co by mi dała raz dziennie do was zajrzec:-p
raz dziennie to i tak za mało przy waszym tempie:szok:

Zakupiłam taki oto plecak Super Plecak Turystyczny..75-85l..Polecam! (377407231) - Aukcje internetowe Allegro mam tylko cichą nadzieję że kurier nie zapije:huh:
Super plecak:tak:

Jest kto chętny co by mi dzieci oporządzic:confused:
Dawaj ich do mnie..moje szybko posnęły to mi się nudzi;-)
No nic idę zasypiac młode bo nikt ich dziś nie chce:baffled:
No qurcze spóźniłam się:zawstydzona/y:
Wiecie...nie będę się rozdrabiać jak zwykle...częstujcie się na mój 2222 post

porto a niżej winko musujące i winko nie musujące :-)
mogę i ja na poprawę nastroju:confused:;-)

bere017.gif
no to zdrówko ..Winka zapraszam porto już odleżane odpowiednio ...i tyle go że starczy ....
bere016.gif

Polewam i Tobie Iwona
bere018.gif

...mnie już starczy....dobranoc!!!!!

No własnie Meg :tak::-D:-D:rofl2:
No nic idę zasypiac młode bo nikt ich dziś nie chce:baffled:
Olo już pada ale Jula mogę podesłac;-):tak:.
Kasia Irlandka z tym deszczem to aktualne jeszcze,bo ciut za dużo u mnie i wiara na koncercie Skanera moknie:tak:.
Dzięki za gratki za zdany egzamin:tak:.W poniedziałek czeka mnie najgorszy z SZCZEGÓŁOWEJ UPRAWY ROŚLIN z całego roku,15 pytań.:szok:

megusek :-) dzięki za polanie :-)

agga143 :-) dzięki za wiśnióweczkę :-)

No to się opijem ;-):tak::-)

Marta to kciuki trzymać będę za pomyślnie zdany egzamin ;-).

reklama
sikoreczka :-) Ciągle chodzi mi po głowie ta piosenka :

"Znam malutką sambę sikoreczkę mambę
Buty jej spadają kiedy tańczy
Dała jej mamusia słodkiego cycusia
Żeby jej się śmiałą do chłopców gębusia

Na dachu i na drzewie
W chmurach czasem w niebie
Tylko samba liczy się
Z sambą można byle gdzie
Samba sikoreczka, samba sikoreczka ..."
:-):-):-):-):-):-)