reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
A takie wyniki dostałam wczoraj cytologia i hpv

Załączniki

• IMG_0689.jpeg
    IMG_0689.jpeg
    35 KB · Wyświetleń: 145
  • IMG_0688.jpeg
    IMG_0688.jpeg
    91 KB · Wyświetleń: 147
Cin 1 wyszedł w cytologi płynnej. 😱 właśnie do mnie dzwoniła mam się wstawic do szpitala na kolkoskopie. I zalecane jest badanie p16/ki67 i dopiero wtedy będzie decyzja co dalej. Mówią ze jak kobieta nie rodziła to nie chcą skracać tej szyjki 🥺🥺🥺🥺
Jeżeli białka wyjdą dodatnie to wtedy na pewno się zdecydują na konizacje. Po tym zabiegu wiele kobiet urodziło to nie ma wpływu na płodność

Jeżeli białka wyjdą dodatnie to wtedy na pewno się zdecydują na konizacje. Po tym zabiegu wiele kobiet urodziło to nie ma wpływu na płodność
Boże za co nas to spotyka 🥺 człowiek dba o siebie nie truje się świństwami a takie coś przychodzi 🥺 ucieszyłam się ze na dokumencie z cytologi płynnej pisze cin 1 myślałam ze jest coś lepiej ale teraz to już mam mieszane uczucia 😱 czuje ze jest zle nie wiem dlaczego 😱 już fiksuje na maxa 😱

reklama
Spokojnie ja też już miałam takie stany i to wyobraź sobie jeszcze w dodatku byłam w ciąży później jeszcze zaczęła mi się szyjka skracać i musieli mi zakładać szew żebym nie urodziła przedwcześnie. Ale się udało mała urodziła się donoszona i zmianę też usunęli. Nie myśl aż tak negatywnie. W moim przypadku ta konizacja to był pikuś w porównaniu z cesarką

Do góry