reklama
Mam nadzieje ze będzie wszystko OkTeraz trzeba zalecenia wykonać. Będzie dobrze, głowa do góry. Na spokojnie, bez stresu.

Celia89
Fanka BB :)
mi to wygląda na opis cin1Tak wygalda opis moich wycinków.
Cin 1 wyszedł w cytologi płynnej.mi to wygląda na opis cin1

Asiaxz
Jeżeli białka wyjdą dodatnie to wtedy na pewno się zdecydują na konizacje. Po tym zabiegu wiele kobiet urodziło to nie ma wpływu na płodnośćCin 1 wyszedł w cytologi płynnej.właśnie do mnie dzwoniła mam się wstawic do szpitala na kolkoskopie. I zalecane jest badanie p16/ki67 i dopiero wtedy będzie decyzja co dalej. Mówią ze jak kobieta nie rodziła to nie chcą skracać tej szyjki
![]()
Boże za co nas to spotykaJeżeli białka wyjdą dodatnie to wtedy na pewno się zdecydują na konizacje. Po tym zabiegu wiele kobiet urodziło to nie ma wpływu na płodność

reklama
Asiaxz
Spokojnie ja też już miałam takie stany i to wyobraź sobie jeszcze w dodatku byłam w ciąży później jeszcze zaczęła mi się szyjka skracać i musieli mi zakładać szew żebym nie urodziła przedwcześnie. Ale się udało mała urodziła się donoszona i zmianę też usunęli. Nie myśl aż tak negatywnie. W moim przypadku ta konizacja to był pikuś w porównaniu z cesarką
Podziel się: