reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

BETA HCG

Cześć dziewczyny, stymuluje owulacje Clostilbegyt i w drugiej fazie cyklu Duphaston, 20.07 była ostatnia miesiączka, nastepna powinna być 21.08 zamiast tego są dwie kreski na teście, wczoraj zrobiłam betę i wyniosła 517, czy to dużo za mało? Czy któraś może tak miała i może mnie uspokoić?

reklama
Cześć dziewczyny, stymuluje owulacje Clostilbegyt i w drugiej fazie cyklu Duphaston, 20.07 była ostatnia miesiączka, nastepna powinna być 21.08 zamiast tego są dwie kreski na teście, wczoraj zrobiłam betę i wyniosła 517, czy to dużo za mało? Czy któraś może tak miała i może mnie uspokoić?
Pojedyńczy wynik oznacza tylko tyle,że jestes w ciąży. Jak chcesz możesz zbadać jutro przyrost.

A co w przypadku kiedy wynik jest zbyt niski do zakładanego wieku ciąży? Chyba nie chce badać przyrostu, za tydzień w środę mam usg i poczekam bo nerwowo można się wykończyć. Ogólnie też nic mnie nie boli nie plamię, oprócz zwyczajnych systemów ciążowych wszystko ok. Zrozumcie panikę 🙄

A co w przypadku kiedy wynik jest zbyt niski do zakładanego wieku ciąży? Chyba nie chce badać przyrostu, za tydzień w środę mam usg i poczekam bo nerwowo można się wykończyć. Ogólnie też nic mnie nie boli nie plamię, oprócz zwyczajnych systemów ciążowych wszystko ok.
A co w przypadku kiedy wynik jest zbyt niski do zakładanego wieku ciąży? Chyba nie chce badać przyrostu, za tydzień w środę mam usg i poczekam bo nerwowo można się wykończyć. Ogólnie też nic mnie nie boli nie plamię, oprócz zwyczajnych systemów ciążowych wszystko ok. Zrozumcie panikę 🙄

Zrozumcie panikę 🙄J

Rozumiem doskonale - jestem w tej samej sytuacji ci ty.
Test zrobiony rowno tydz temu w srode, w sob beta 497 😶 spanikowalam, mam za soba ciążę ektopową, wiec od razu pomyslalam ze to powtorka.
Ale nie. Bylam u gin w pon, aby chociaz zobaczyc czy jest w dobrym miejscu. Jest w macicy 🙃 do tego powtorzylam bete i wynik 1167. Gin powiedziala ze niski wynik nic nie znaczy zlego, najwazniejszy jest przyrost. Powtarzaj sobie bete co dwa dni i licz przyrost ( sa kalkulatory w necie do tego).
Nie martw sie. Prawda jest taka ze zupelnie nie mamy wplywu na to co sie tam dzieje, co ma byc to będzie. ❤️‍🩹

Dziewczyny powtórzyłam wczoraj bete, spadła na 360...dziś byłam na usg żeby zobaczyć czy ciaża nie jest pozamaciczna, na szczęście nie. Pęcherzyk w macicy ma 4.5 mm, gin kazała odstawić Duphaston i czekać na poronienie...

Dziewczyny powtórzyłam wczoraj bete, spadła na 360...dziś byłam na usg żeby zobaczyć czy ciaża nie jest pozamaciczna, na szczęście nie. Pęcherzyk w macicy ma 4.5 mm, gin kazała odstawić Duphaston i czekać na poronienie...
Monitoruj betę czy spada bo dziwne, że lekarz w ogóle dojrzał pęcherzyk. Pierwszą betę robiłaś w poniedziałek?

reklama
Do góry