reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja mogę zameldować ze beta pięknie się u nas podwoiła w 48h i dziś udało się zobaczyć pęcherzyk 🎈martwiłam się trochę że nic z tego bo beta nieco powyżej 800, ale ewidentnie to nieprawda że pęcherzyk widac dopiero przy becie kolo 1500 (internety kłamią 😀 )

Olgus śpi w swoim łóżeczku, nie karmimy się już piersią, czasami się w nocy przyssie. Ale ma stopę końsko - szpotawą i ortopedę we Wrocławiu, fozjoterapie co tydzień i neurologopedę. Na szczęście nie ma problemu z tym ze zajmuje się nim czasami wujek czy babcia czy dziadek, bardzo ich lubi.
Będzie ciężko, ale damy radę :)
A to dzielny mały człowiek 🥹 I już bardziej ogarnia życie niż moje prawie o rok starsze dziecko 😅 Będziecie mieli wesoło, ale pewnie będą później nierozłączni 😉

Dziewczyny, ja tę ciążę to mam załatwioną totalnie po znajomości: @Bolilol kazał dziewczynom jeść fryty z Maczka, @Brownie1992 na mnie nakichała, a @Mademoiselle_Nika wpisała mi na kreskach butelkę bez czekania na betę. Mojego męża to nawet przy tym wszystkim nie było 🤷🏼‍♀️🤪 W każdym razie przywitam się i przyczaję, choć ilość obaw rozsadza mi czaszkę.
Mam na pokładzie 2,5- letnią rozkoszną łobuziarę i w doświadczeniu poronienie w grudniu zeszłego roku. Trzymam kciuki za wszystkie już tu obecne i dopiero czające się w krzakach Mamusie 🍀✊🏻

Myślicie ze to będzie duża różnica jak zrobię przyrost w innym laboratorium? Bo diagnostyka oczywiście zamknięta

A to dzielny mały człowiek 🥹 I już bardziej ogarnia życie niż moje prawie o rok starsze dziecko 😅 Będziecie mieli wesoło, ale pewnie będą później nierozłączni 😉
Tak, Oldżi jest hiperdzielny i waleczny, my staramy się mu tylko w tym nie przeszkadzać. Niesamowite dla mnie jest oglądać jakie robi postępy mimo ze aktualnie ma szynę 19 godzin na dobę :)

Dziewczyny, ja tę ciążę to mam załatwioną totalnie po znajomości: @Bolilol kazał dziewczynom jeść fryty z Maczka, @Brownie1992 na mnie nakichała, a @Mademoiselle_Nika wpisała mi na kreskach butelkę bez czekania na betę. Mojego męża to nawet przy tym wszystkim nie było 🤷🏼‍♀️🤪 W każdym razie przywitam się i przyczaję, choć ilość obaw rozsadza mi czaszkę.
Mam na pokładzie 2,5- letnią rozkoszną łobuziarę i w doświadczeniu poronienie w grudniu zeszłego roku. Trzymam kciuki za wszystkie już tu obecne i dopiero czające się w krzakach Mamusie 🍀✊🏻
Witamy Cię kochana i afirmujemy. Może być tylko dobrze i nie inaczej 🥰
Ps ten maczek to jednak myślę, że u mnie królował 😂😂

reklama
Do góry