reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Helo :) nadrobiłam :)
Odnośnie luxmedu to powiedzieli mi, że jeśli prowadze ciążę poza luxmedem to mogę dostarczyć skan Karty Ciąży do luxmedu i wtedy wszystkie badania, które są w pakiecie można robić u nich:) lub opcja 2, zapisać się na wizytę do jakiegoś ginekologa żeby też założył kartę w luxmedzie i też będzie mógł wystawiać skierowania na wszystkie badania :) ja tak planuje robić :)

Helo :) nadrobiłam :)
Odnośnie luxmedu to powiedzieli mi, że jeśli prowadze ciążę poza luxmedem to mogę dostarczyć skan Karty Ciąży do luxmedu i wtedy wszystkie badania, które są w pakiecie można robić u nich:) lub opcja 2, zapisać się na wizytę do jakiegoś ginekologa żeby też założył kartę w luxmedzie i też będzie mógł wystawiać skierowania na wszystkie badania :) ja tak planuje robić :)
1 opcja mi bardziej odpowiada, dzięki za informacje ;)

Mam wyniki bety. Sobota 115, dziś 323 🤗 zmierzyłam progesteron chociaż to odwlekalam, bo zawsze byl niski i tak biorę luteinę. A teraz zaskoczenie w normalnych jednostkach 35. Luteina mi na pewno podwyższa, ale jest Ok.
Super!
Ja przebieram nogami i odświeżam nałogowo stronę Diagnostyki, choć wiem że wyniki będę miała pewnie dopiero pod wieczór 💁😂

Super!
Ja przebieram nogami i odświeżam nałogowo stronę Diagnostyki, choć wiem że wyniki będę miała pewnie dopiero pod wieczór 💁😂
Dziewczyny jak robiły koło 7-8 to koło 14 często już miały wyniki. Ja w luxmedzie jak robiłam (luxmed zleca diagnostyce) punkt po 5 godzinach miałam i pierwsza betę z progiem i przyrost. Także może zaraz będzie 😊

Dziewczyny jak robiły koło 7-8 to koło 14 często już miały wyniki. Ja w luxmedzie jak robiłam (luxmed zleca diagnostyce) punkt po 5 godzinach miałam i pierwsza betę z progiem i przyrost. Także może zaraz będzie 😊
Ja robiłam dopiero po 10 (chciałam jak najbliżej tych 48h 😆)
Ale u nas chyba nie ma to większego znaczenia, bo probówki są zabierane jak się zamknie laboratorium czyli o 11. I wiozą je do miasta obok.
Teraz patrzę w smsy odnośnie starych badań to w sumie po południu już miałam wyniki 😁

Znów mi jest niedobrze. Do kawy nie mogłam zjeść batona, bo smakował jak kapeć. No mam nadzieję, że beta szybuje. No i też nie spodziewałam się, że tak szybko zacznę się źle czuć (dziś powinnam mieć dopiero @) 🙈

Ja robiłam dopiero po 10 (chciałam jak najbliżej tych 48h 😆)
Ale u nas chyba nie ma to większego znaczenia, bo probówki są zabierane jak się zamknie laboratorium czyli o 11. I wiozą je do miasta obok.
Teraz patrzę w smsy odnośnie starych badań to w sumie po południu już miałam wyniki 😁

Znów mi jest niedobrze. Do kawy nie mogłam zjeść batona, bo smakował jak kapeć. No mam nadzieję, że beta szybuje. No i też nie spodziewałam się, że tak szybko zacznę się źle czuć (dziś powinnam mieć dopiero @) 🙈
Ja też myślałam że zacznę się źle czuć dopiero po dobrym miesiacu a tu już przed @ miałam mdłości itd.

reklama
Do góry