Brownie1992
Moderator
Zostawiam na 2 bombelkapożycz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zostawiam na 2 bombelkapożycz![]()
Fajnie, że jesteście bo ja też jestem zielonaW pierwszej ciąży mega mi pomagały dziewczyny z naszego wątku wrześniowego w sumie do teraz mamy ekipę na prywatnym która działa o każdej porze dnia i nocy. Dobrze wiedzieć że ma się takie koło ratunkowe![]()
Znaczy wiesz, ja jestem ujowa madka, bo bombelk był cc, mm i na dodatek śpi sam w łóżeczkuFajnie, że jesteście bo ja też jestem zielona![]()
Spoko przeszkolimy Cię i przy drugim będziesz ekspertem w pomaganiu zielonymFajnie, że jesteście bo ja też jestem zielona![]()
Ale jesteśZnaczy wiesz, ja jestem ujowa madka, bo bombelk był cc, mm i na dodatek śpi sam w łóżeczku![]()
Pierwsza kupa jest ok bo nie czuć tej woni, gorsze są te przy rozszarzaniu diety one już dają zefir jak ludzkieAle jesteś
A ja pewnie na widok pierwszejsię zrzygam
![]()
Stary będzie ogarniał bo nie ma węchu po covidziePierwsza kupa jest ok bo nie czuć tej woni, gorsze są te przy rozszarzaniu diety one już dają zefir jak ludzkie![]()
Aż tyle ?Zostawiam na 2 bombelka![]()
Nie wiadomo ile się znów zejdzieAż tyle ?![]()