floresence
Fanka BB :)
Jescze tylko spytam jakiego koloru plamienia miałaś, tez takie brązowe czekoladowe wręcz ? Kurczę się boje bo brzuch dalej mnie boli jak przed @Ja w udanej ciąży tez plamilam, nie martw się![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jescze tylko spytam jakiego koloru plamienia miałaś, tez takie brązowe czekoladowe wręcz ? Kurczę się boje bo brzuch dalej mnie boli jak przed @Ja w udanej ciąży tez plamilam, nie martw się![]()
a może bliźniaki w drodze?Nie wiadomo ile się znów zejdzie![]()
Ciąża bliźniacza to jednak duże ryzyko.a może bliźniaki w drodze?![]()
Tak, takie brązowe i w kolorze kawy z mlekiem.Jescze tylko spytam jakiego koloru plamienia miałaś, tez takie brązowe czekoladowe wręcz ? Kurczę się boje bo brzuch dalej mnie boli jak przed @
Nie chce mi się pracować
Racja, bo zimno jak skurczybyk! Przynajmniej miMooooooge schować się pod kooooc!
No to nie masz się co martwić, że zarodek zagniezdzil się w bliźnie, a mi lekarz właśnie ze względu na to kazał przyjść w 6 tygodniu jak rozmawialiśmy w lutym. Ale finalnie umówiłam się dopiero na 29.09 to będzie 7+2 :/ w moim mieście nie miał już terminów, a w mieście obok dopiero 29.09. Niby spoko, bo liczę że będzie serduszko, prawdopodobieństwo zagniezdzenia się w bliźnie też jest małe z tego co podaje internet..Nie, koncowo udało się wypchnąć sn, chociaż miałam już wizje cesarki po 2 dniach męczarni![]()
Też nie miałam, do tej pory. Jak usiadłam to od razu mi niedobrze. A od rana byłam w kuchni albo bawiłam się z małym.Dziś żadnych dolegliwości (nie żebym tęskniła) ale moje samopoczucie jest wyśmienite![]()
Ja w pierwszej ciąży plamiłam. Na jasnoróżowo. Trwalo to wtedy chwilę i zaczęło się po stosunku.Jescze tylko spytam jakiego koloru plamienia miałaś, tez takie brązowe czekoladowe wręcz ? Kurczę się boje bo brzuch dalej mnie boli jak przed @
Afirmujemy i trzymamyRacja, bo zimno jak skurczybyk! Przynajmniej migratulacje wszystkim nowym dziewczynom dobrych wyników jak i
![]()
Przyrost czwartkowy będzie kluczowy, wiec jeszcze was nie opuszczam, jeżeli pozwolicie![]()