Brownie1992
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz możliwość skonsultować to z lekarzem ? Pewnie dostaniesz euthyrox na tarczyce a z glukoza to nie wiem czy nie będziesz musiała krzywej wcześniej zrobićDziewczyny tarczyca mi skoczyła.
I glukoza wyszła słabo...
Ja cię proszę, tarczyca pika bello! Moja była 2,18 w poprzednim cionszuDziewczyny tarczyca mi skoczyła.
Przecież 2.8 to więcej niż 2.18Ja cię proszę, tarczyca pika bello! Moja była 2,18 w poprzednim cionszu
Tak umówiłam sobie teleporade popołudniuMasz możliwość skonsultować to z lekarzem ? Pewnie dostaniesz euthyrox na tarczyce a z glukoza to nie wiem czy nie będziesz musiała krzywej wcześniej zrobić
Ok daj znać co powiedział, ja w pierwszej miałam cukrzyce ciążowa ale na czczo zawsze miałam idealny cukier, wiec nie wiem jak w Twoim przypadku może być. Plus to bylo 7 lat temuTak umówiłam sobie teleporade popołudniu
Dalej. Widziałam dziewczyny którym skacze powyżej 3 do 10. Norma to niby 2,5 ale 2.8 to jeszcze tragediaPrzecież 2.8 to więcej niż 2.18![]()
Dziewczyny tarczyca mi skoczyła.
Kurde mi właśnie tez tak skoczyła i dostałam euthyrox ale ttlko pół tabletki rano. A widzę że robiłaś w luxmedzie? Masz może jakiegoś giną do polecenia w luxmedzie? Bo ja chodzę prywatnie a właśnie potrzebuje kogoś kto mi założy kartę ciąży i ta skierowaniaDziewczyny tarczyca mi skoczyła.