reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja też życzę wszystkiego dobrego:-)
Zaraz zmykam bo przez te zębowe historie nie byliśmy jeszcze w kościele .Rano Zuzia obudziła się o 8 dostała cycka i znowu zasnęła obudziła się dopiero o 10 , później basen imieniny cioci i jak przyjechaliśmy do domu to nam dziecko padło :-) ale mam nadzieję że się zaraz obudzi ....ciekawe o której pójdzie dzisiaj spać???

reklama
Maciuś już po kąpieli i kolacji, śpi:szok: Nie było sensu go przetrzymywać, bo już nawet bawić się nie chciał:no:. A ja próbuję pisać. Wiecie co.:angry:Już mi tylko to pisanie zostało, wszystko resztę zaliczone:tak:

Czesc BaBony
Wrocilam, ufff, do domu, od-kursowiona, w koncu...i do was:-). Nie doczytam bo nazbieralo sie tego ze 100 stron wiec wybaczczcie. Ale co slychac? jak wasze brzdace? wszystko w porzadku? ktos doszedl do babonow?
Stachu juz zasuwa jak pershing po podlodze, chodzi podtrzymywany pod raczki, kilka razy sam juz stanal bez podporki, ma prawie 6 zebow - nowe gorme jedynki sa jakby zielono-zólte:baffled::szok:, nie wiem czy mam sie martwic? ale spytam na wizycie pediatry, bo wybieram sie tak kontrolnie na mierzenie i wazenie. W gadaniu zero postepow - zadne mama, baba ani z tych rzeczy. W kwestii apetytu bez zmian czyli lubimy jesc duzo i czesto. Ale co mnie martwi najbardziej;-) to slad zaginal po moim niezniszczalnym smyku - pokazuje takie koziolki ze glowa boli - wymusza, histeryzuje itp. I od 18 jest regularnie wrzask az do zasniecia. No i dzis nabil 2 fioletowe guzy:baffled:

Witamy Córę Marnotrawną:-D:-D;-);-)
A Stasiu może powinien wcześniej chodzić spać albo za dnia więcej spać (jeśli da sie go położyć;-)). Gratuluję postępów:tak: U nas też powoli coś się dzieje. Chodzimy w końcu na rehabilitacje.

Hruda no witaj!!!!! :) mam nadzieje, że pocieszy Cię fakt, że Kuba też jest marudą :( a dzis normalnie wychodzi z siebie tak wyje :( mam dosc bo nie wiem jak mu pmóc :( dałam Ibum a ten dalej, woła mama to go biorę a ten zaraz na podłoge z podłogi do mnie mama biorę a ten na podłoge!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa ok trza wytzryamc.

Shinead z okazji imienin najlepsze życzenia!!! Dużo zdrowia samych uśmiechów, niech Olafek rośnie jak na drożdżach i będzie dla Ciebie wielką pociechą!!! Sto lat!!!:-):-):-):-):-):-)

Red%20Velvet_zoom%20copy.jpg

Dołączamy sie do życzeń:-)

reklama
My również życzymy wszystkiego najlepszego.

Witaj Hruda spowrotem w szponach nałogu:-) oj czekałyśmy na Ciebie:tak:

Trzymanie kciuków pomogło zdałam na 4:-) teraz tylko obrona 2 lipca i byłoby dość.
O żeby mi się chciał uczyć tak jak mi się niechce:zawstydzona/y: Myślałm o tym żeby to przełożyć na wrzesień, a może lepiej odrazu to załatwić

Do góry