Dulce123
Fanka BB :)
Ja też nie mogę cukru bo na granicyZazdroo, u mnie cukier na granicy i nie moge żreć słodkiego, a ja akurat na skodkie mam ochotę! Odrzuciło mnie też od wody i czarnej herbaty![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie mogę cukru bo na granicyZazdroo, u mnie cukier na granicy i nie moge żreć słodkiego, a ja akurat na skodkie mam ochotę! Odrzuciło mnie też od wody i czarnej herbaty![]()
Ja w pierwszej ciąży jak się badałam glukometrem po każdym posiłku to miałam większy wyrzut po kanapce z ciemnym chlebem niz batonieJa też nie mogę cukru bo na granicyale czasami muszę
![]()
Nie mów że to jest to co się piję ten płyn?Ja mam teraz krzywa zrobić z uwagi na cukrzyce w poprzedniej ciąży mimo ze wyniki na czczo dobre (86)![]()
haha to nieźleJa w pierwszej ciąży jak się badałam glukometrem po każdym posiłku to miałam większy wyrzut po kanapce z ciemnym chlebem niz batonie![]()
Ja po ciemnym mam taka zgagę teraz ze mnie odrzucahaha to nieźleja teraz staram się jesc ciemny chleb z ziarnami
A kiedy kolejna wizyta ?Ja już po wizycieJest caiało żółte, prawidłowo umiejścowiony zarodek, serca jeszcze nie ma - za wcześnie.
Została mi założona karta ciaży, przepisana luteina ze względu na spadający progesteron i historie ciąży biochemicznej. Dostałam skierownie na badania krwi i cytologie, badanie moczu - mam się z nimi zgłosić na nasępną wizyte, na której mam andzieje zobaczyć serceTermin tak jak sobie wyliczyłam : 19 maj.
Wstępnie mam umówioną za 3 tygodnie, ale nie wiem, czy nie przyspieszyć.A kiedy kolejna wizyta ?
Ale przecież po co drugi raz robić grupę krwi jak krew nam się nie zmieniaZ tego co pamietam to w ciąży jescze raz się oznacza ta grupę krwi jakoś pod koniec