Wesoła_Aga
Fanka BB :)
powodzenia dziś 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawiałam się nad tym poważnie, gdy miałam do zrobienia koronki. Wg stomatologa przeciwwskazań nie było, ale ja nie wiedziałam, jak będę znosić stymulację i to leczenie jednocześnie... więc zrezygnowałam. Ale chodziło o kosmetykę, nie konieczne leczenie. Najlepiej mieć jednak przed potencjalną ciążą wyleczone zęby.Stomatolog
Kobietki mam pytanko, czy w trakcie stymulacji można chodzić do stomatologa? Czy są jakieś przeciwskazania?
Z tego co mi lekarz mówił nie ma przeciwskazań podczas stymulacji, jedynie podczas I trymestru ciąży nie należy korzystać ze znieczuleniaStomatolog
Kobietki mam pytanko, czy w trakcie stymulacji można chodzić do stomatologa? Czy są jakieś przeciwskazania?
A tu chodzi o jedynkęZastanawiałam się nad tym poważnie, gdy miałam do zrobienia koronki. Wg stomatologa przeciwwskazań nie było, ale ja nie wiedziałam, jak będę znosić stymulację i to leczenie jednocześnie... więc zrezygnowałam. Ale chodziło o kosmetykę, nie konieczne leczenie. Najlepiej mieć jednak przed potencjalną ciążą wyleczone zęby.
U mnie też, o 2 nawet ;-)A tu chodzi o jedynkę![]()
Ja przwd ciaza schudlam 20kg i nosilam rozmiar od s do m.Teraz jak sie wcisne w xl jest dobrzeZwycięstwo! Jestem bogatsza o dwie pary spodnii są z taką elastic gumka o jaka wygoda nic nie ciśnie
No tak to ja lubie do sklepu.
Żegnaj rozmiarze 36![]()
Mi ginekolog powiedziała, ze nawet w ciąży mogłabym iść do stomatologa. Dentysta też nie widział problemu. Lekarz powinien zaproponować odpowiednie do sytuacji leczenie.Stomatolog
Żegnaj na małe krótkie 9-10 miesiecyZwycięstwo! Jestem bogatsza o dwie pary spodnii są z taką elastic gumka o jaka wygoda nic nie ciśnie
No tak to ja lubie do sklepu.
Żegnaj rozmiarze 36![]()
Podczas poprzedniej stymulacji miałam kanałówkęStomatolog