Lady Loka
Fanka BB :)
Nie strasz dziewczyny.Test z apteki jest mniej dokładny niż beta, jeśli beta wyjdzie dodatnia to jesteś w ciazy ale jeśli wyjdzie ujemna to może znaczyć dwie rzeczy: nie jesteś, albo za wcześnie zrobiłaś![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie strasz dziewczyny.Test z apteki jest mniej dokładny niż beta, jeśli beta wyjdzie dodatnia to jesteś w ciazy ale jeśli wyjdzie ujemna to może znaczyć dwie rzeczy: nie jesteś, albo za wcześnie zrobiłaś![]()
No z tego co czytałam to tak od 7 do 10 dni po stosunku beta dopiero więc poczekamTest z apteki jest mniej dokładny niż beta, jeśli beta wyjdzie dodatnia to jesteś w ciazy ale jeśli wyjdzie ujemna to może znaczyć dwie rzeczy: nie jesteś, albo za wcześnie zrobiłaś![]()
Ona już taka wystraszona że nie wiem czy bardziej się daNie strasz dziewczyny.
I opowiadanie jej o robieniu bety przed implantacją jej pomoże?Ona już taka wystraszona że nie wiem czy bardziej się da![]()
A czemu się nie zabezpieczaliście?Dlatego się wstrzymałam kupiłam testy i zobaczę na dniach
Jakoś tak wyszloA czemu się nie zabezpieczaliście?
Poczekaj poczekaj, szkoda kasy. Jak okres nie przyjdzie za dwa - trzy dni to powtórzysz sikańca.No z tego co czytałam to tak od 7 do 10 dni po stosunku beta dopiero więc poczekam
Ja mam autyzm, pytała to odpowiedziałam, na tyle technicznie poprawnie na ile umiałamI opowiadanie jej o robieniu bety przed implantacją jej pomoże?
Ja mam autyzm, pytała to odpowiedziałam, na tyle technicznie poprawnie na ile umiałampoza tym nie wiem czy ona chce czy nie chce być w ciąży, nie miałam na myśli nic złego
![]()