reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

jestem hrudzia jestem
ale mam dosyć
padam jak to zasze ja piszę na cyce
praca, ten mój kochany ogród domek dzieci psiur i kocicie no i na deser "BUBA" jak to ika ochciła papuga
B m się posuł i nic a nic mi nie pomaga oboiązkach domoych i eszłam na ścieżkę wojenną bo już nie iem jak się nazywam ale nie o tym
ne mam czasu dla siebie ani na BB
justynka te blond co sobie sama zrobiłaś to moja mamcia tez sobie raz takie coś ymodziła a śmiechu mieliśmy co nie miara a co do cięcia to zrób sobie taką bezpieczną poycinaną z grzyką długość żebyś od czasu do czasu mogła spiąć i idać na zdjęciach że masz delikatne włoski więc gruba grzywka odpada

majandra to Maciuś waży tyle co Wiki tyle że ona jest dłuższa wg moich pomiaró 82 cm ma
co u nas
Wiki coraz chętniej sama stoi i ale kroczków jeszcze nie chce robić za to dziś w ogrodzie najadła się zielonych truskawek i zagryzała je ziemią masakra nie można jej spóścić z oczu
ładnie już sama trzyma butle z mlekiem a avent nie łątwo utrzymać bo jest gruby
trzymajcie sie bo nie wiem kiedy znów zajrzę do was
papappap

reklama
Monia moja mama miała guza wielkości gołębiego jaja , moja siostra też miała guza i okazało się że to nic groźnego . Najważniejsze żeby Twoja mama poszła jak najszybciej do lekarza .

Hruda synek mojej kuzynki też miał takie usg i jest to zupełnie bezbolesne:-)

ja też jeszcze jestem tylko męczę się z filmikami

Luandzia - dzieki za pocieszenie..bo szukalam na tym cholernym necie jak wyglada takie badanie u dziciaczkow i niestety nic nie znalazlam. Jutro ide do przychodni zarejetrowac Stasia to sie dowiem (mam nadzieje) co i jak
Tygrysku - witaj kochana...bidulka.:-(Ale takiego natloku obowiazkow to i dwa tygryski nie dalyby rady.

Też mam taką nadzieję że pan Edek jak najszybciej ją namówi na wizytę u lekarza.
a teraz już też idę spać bo jakoś jestem zmęczona. DOBRANOC

ale mam dola:-:)-:)-( byla dziś u mnie mama ze swoim przyjacielem Edkiem no i jak mama wyszla do ubikacji to E powiedzial mi że mama dziś przy ubieraniu wykryla w okolicy piersi jakiś guz:-( niewiadomo co to jest bo E dopiero będzie namawial mamę żeby poszla do lekarza żeby to zobaczyl. Strasznię się boję że to będzie rak:-( caly dzień o niczym innym nie myślę:no::no::no:chce mi się plakać:-(

:-( Bardzo mi przyrko, ale to jeszcze trzeba sprawdzić głowa do góry!!!!

Hruda wydaje mi się, że badanie będzie sondą od środka.

Hruda - nie bedzie nic Stasia bolalo, nie martw sie.
Justyna - mnie by sie podobala u Ciebie ta pierwsza fryzurka (mam podobna) tylko inny kolorek. Mysle ze te co Hruda zaproponowala to by byly fajne. A co z paznokciami chcesz zrobic? Szalejesz :-)
Kasia - fajna bluzka :tak:
Moniu - guzek nie musi byc niebezpieczny, mam nadzieje ze mama szybko pojdzie na badanie.

hej
ale mam nerwa postanowiłam że skoro B ma dziś wolne to on wstanie rano do Wiki a tu klops ja nie wstałam on nie wstał a ta płakała ale mam małża niech go gęś kopnie rozpuściam go że hej
Hrudzia doczytałam o tym badaniu i uważam że to nie będzie nics trasznego i bolesnego uszy do góry
Kasia śliczna bluzeczka w moim typie tylko ja w takich źle wyglądam ale jak mówiłaś że to praca na poczcie to dostaniesz od nich uniformy i bluzki
Enia ty się o mamcię tak nie mart bo na pewno będzie dobrze

reklama
ale mam dola:-:)-:)-( byla dziś u mnie mama ze swoim przyjacielem Edkiem no i jak mama wyszla do ubikacji to E powiedzial mi że mama dziś przy ubieraniu wykryla w okolicy piersi jakiś guz:-( niewiadomo co to jest bo E dopiero będzie namawial mamę żeby poszla do lekarza żeby to zobaczyl. Strasznię się boję że to będzie rak:-( caly dzień o niczym innym nie myślę:no::no::no:chce mi się plakać:-(
Monia, bardzo mi przykro:-(, ale mam nadzieję, że to nic groźnego.

Do góry