reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Maz juz z pracy przyjechal bo mu dzwonilam ze hani ma goraczke i wrocil szybciej gdybysmy czasem do szpitala jechac musieli hani tez sie obudzila zjadla caly obiadk i z mezem sie bawi goraczka spadla do 38,8

reklama
Zdrowia Hanifce życze!!!
Monia mam nadzieje ze mama sie uda do lekarza i ze wszystko OK
Majandra - ja to tylko takie 7paki kupuje:tak::tak: wychodzi bardzo tanio jakies 70 centów za sztuke wiec marne grosze:-):-) i sa dobrej jakosci:tak::tak:
u nas pogoda pod psem, rozpadało sie i nie widac konca a ja nie wiem za co sie najpierw zabrac sprzątanie, jedzenie, pakowanie
jutro o 6 rano lecimy do PL
nareszcie wolne bede miala:tak::tak:
warszawskie BBony macie wolny weekend za tydzien?? bede w warszawie i chetnie bym sie spotkała :cool2::cool2::happy2:

Majandra no to super w przyszłym tygodniu sie jakos umówimy
a AsiaKC gdzies z mężem wyjechała? moze juz wróci do tego czasu

Tygrysku czekam na zamknietym na relację...

Klavell a może ta gorączka i katar to od zębów ? Zuzka dzisiaj zrobiła praktycznie jedną po drugiej cztery rzadkie kupy i też miałam stres ale na szczęście minęły dwie godziny od ostatniej i na razie spokój .
Zuzka nauczyła się stawać w kojcu wcześniej jej się nie udawało bo jest śliski i nie ma się czego chwycić strasznie ją to irytowało że nie potrafi sama się podnieść , teraz zostaje mi tylko czekać aż zacznie stawać przy ścianach...

A i gorączka zakonczyła się luxną kupką :-( Kuba w ostatnią gorączkową noc zrobił luxną kupe i gorączka poszła sobie a kysz.

reklama
Witajcie!!
My już po spacerach Krzysiowi powoli wraca apetyt i szykuje się kolejny ząb:tak:Córka za to miała dzisiaj strasznego focha:crazy: przez te upory fajtneła na ziemię ma obdarty łokieć i troche biodro:baffled:, ale zaraz wygrzeczniała tylko na ile...
Kasia -bluzeczka słodka i ... zadziorna
Monia - guzki często są niegroźne głowa do góry :tak:trzeba je zbadać i wyleczyć;-)
Tygrysku- mężowi trzeba koniecznie przypomnieć jakie ma obowiązki
Agulka - i kolejny przykład jacy dobrzy są lekarze:wściekła/y::crazy: Dobrze,że poszłaś do chirurga szkoda tylko, że Adaś będzie musiał się nacierpieć:baffled: Fajnie jest dostać wymarzony prezent:-)
Klavell - czopki tak jak syropek co 6 godzin. Dużo zdrówka dla malutkiej
Majandra - bodziaki super chyba się na nie skusze;-)

Do góry