• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Nie, moje najblizsze testowanie dopiero w listopadzie. Ten cykl był bezowulacyjne wiec czekam po prostu na miesiączkę. Byłam tylko na monitoringu, dostałam skierowania na badania z krwi, skierowanie do szpitala na kontrast (sprawdzenie drożności jajowodów), stymulacja Clostilbegyt, mąż do zrobienia badania nasienia i tyle wiem… ogólnie temat leczenia dla mnie jest czymś nowym. Zawsze zachodziłam szybko 1-3 cykle, jedna ciąża stracona druga super, mamy córeczkę a teraz nagle 1.5 roku starań i nic. Wiec nowa w temacie jestem zupełnie
Wpiszę Cię na ławkę rezerwowych, skoro testowanie wypada na listopad🙂
Wszystko co piszesz brzmi jak dobry plan, badania, drożność, stymulacja - chociaż oczywiście trzymam kciuki, żeby nie było to potrzebne, bo wysikasz 2 kreski już niebawem 🤞
Rozgość się u Nas, byle nie na długo 🙂

Ja do tej pory nie dostałam @ :/

czy to mozliwe aby faza lutealna jednego miesieca wynosiła 10-11 dni a kolejnego np 14?

Ewentualnie w poprzednim cyklu ovulaki mnie oszukały i owu albo nie było, albo była wcześniej.

Z mojego nieróbstwa w pracy właśnie powstają takie rozkminy :D

Teraz owulacja raczej na pewno była, co potwierdził progesteron 7dpo na poziomie 14.4

Zawsze milam fazę lutealna 14 dniowa, 2 poprzednie cykle jakieś skrócone dziwnie. 🫣 25-26 dni, zwyczajowo 28-29 dni

Jeszcze się łudzę pewnie ze jutro albo pojutrze coś wysikam ;P
Faza lutealna powinna być względnie stała każdego miesiąca, to na pewno 😃
Oczywiście życzę, żeby może jutro coś się zadziało fajnego na teście 🤞

Czy to już pik? Wg mnie jeszcze chwila.
Co sądzicie? Bo ja się wciąż uczę tych testów.
Ten cykl i tak spalony, ale robię tak dla samokontroli żeby porównać inne cykle.

Załączniki

• 20231017_170105.jpg
    20231017_170105.jpg
    595,2 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Czy to już pik? Wg mnie jeszcze chwila.
Co sądzicie? Bo ja się wciąż uczę tych testów.
Ten cykl i tak spalony, ale robię tak dla samokontroli żeby porównać inne cykle.
Jeeeeszcze jakby odrobinka. U mnie jak jest pik to ta druga kreska jest ciemniejsza niż pierwsza

Załączniki

• Screenshot_2023-10-17-18-23-49-89_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2023-10-17-18-23-49-89_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    61,2 KB · Wyświetleń: 70

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry