anyżowa
Fanka BB :)
Staram się jak mogęDoczekasz sięJeszcze trochę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram się jak mogęDoczekasz sięJeszcze trochę
![]()
Hahaha jakie to prawdziwe!Ja się widzę na urlopie macierzyńskim, ale życie ze mną nie chce współpracować![]()
Wow troche zmian prac masz na swoim koncie, ja pracowałam w Polsce tylko chwilę na kontroli jakości w jednym dużym zakładzie produkcyjnym, a 2ga moja praca już tutaj w UK, od 10 lat ta sama, też podobna bo team leader, też na dziale kontroli jakości , też duży zakład."Kariery" zawodowej. Nie poszłam na studia, bo nie wiedziałam jaki kierunek wybrać. Wybrałam się do pracy i była nią praca w odzieżowym, stawka trochę słaba więc szybko zmieniłam na katering dietetyczny. No i ta druga praca była super tylko nie było mowy o pełnym etacie. Później był sklep spożywczy i latałam między mięsny, a kasą bo oba stanowiska dobrze ogarniałam. Pewnie nie zmieniłbym szybko pracy, ale pojawiła się najpierw jedna złodziejka, a później druga o których jako pierwsza wiedziałam od ludzi. Zmieniłam znów na spożywczą i szybko oprócz obsługi klienta zacząłem robić zamówienia i wystawiać faktury. Żyłam bardzo dobrze z klientami i jeden przez swoją żoną załatwił mi rozmowę o pracę na rejestracji w szpitalu , no ale nie poszłam na nią bo wysikałam dwie kreski.
SuperDziewczyny mam wynik, ale ciężko mi go rozczytaćdostałam zdjęcie i jest mega nieczytelne. Jutro znajoma rano wyśle mi wynik
Chyba 71. Więc rośnie.
Edit . Mammm
Też tak chciałam dziś zrobić@Martxx1 gratulacje! Super ze pieknie rosnie
ja jutro mam na 9ta badania krwi bo musze sprawdzic morfologie i zastanawiam sie, czy nie dokupic sobie na miejscu beta hcg od razu... Myślicie, że po 9 dniach od rzekomej owu I stosunku byłoby już coś na becie widoczne?![]()
Ja z podobnego progesteronu mam synaJuż mam wyniki i progesteron 12,5 w 26 dc. Cykle mam 27 dniowe. W tym cyklu z objawów oceniłam, że owu miałam dopiero 7-8 dni temu tak więc dzisiejszy prog to potwierdza i raczej nie jest przyczyną plamień. Przesuwam zatem termin @ na przyszły tydzieńNatomiast ten prog nie jest jakiś super jeśli miałabym mieć implantację, więc nie wiadomo co się tam dzieje
. W terminie @ w poprzedniej ciązy proga miałam już 38… Niby jest jeszcze prawie tydzień ale nie nastawiam się. Trzeba czekać
![]()
Życie bywa przewrotne i lubi zaskakiwać"Kariery" zawodowej. Nie poszłam na studia, bo nie wiedziałam jaki kierunek wybrać. Wybrałam się do pracy i była nią praca w odzieżowym, stawka trochę słaba więc szybko zmieniłam na katering dietetyczny. No i ta druga praca była super tylko nie było mowy o pełnym etacie. Później był sklep spożywczy i latałam między mięsny, a kasą bo oba stanowiska dobrze ogarniałam. Pewnie nie zmieniłbym szybko pracy, ale pojawiła się najpierw jedna złodziejka, a później druga o których jako pierwsza wiedziałam od ludzi. Zmieniłam znów na spożywczą i szybko oprócz obsługi klienta zacząłem robić zamówienia i wystawiać faktury. Żyłam bardzo dobrze z klientami i jeden przez swoją żoną załatwił mi rozmowę o pracę na rejestracji w szpitalu , no ale nie poszłam na nią bo wysikałam dwie kreski.
Ja też nie potrafię znaleźć swojego kierunkuWow troche zmian prac masz na swoim koncie, ja pracowałam w Polsce tylko chwilę na kontroli jakości w jednym dużym zakładzie produkcyjnym, a 2ga moja praca już tutaj w UK, od 10 lat ta sama, też podobna bo team leader, też na dziale kontroli jakości , też duży zakład.
Co do studiów , ja poszłam, ale gdybym mogła cofnąć czas, wybrałabym inny kierunek, bardziej zarobkowy i może bardziej ambitny- ale człowiek był młody i wybrał drogę na łatwiznę![]()