Myszko
Fanka BB :)
Aaaaaaa!!!! Mega! Ale się cieszę!!!!! Kciuki, paluchy u stóp, wszystko będzie trzymane? Wiesz już o której?Ja poproszę o kciuki jutro o 10:00, wygląda na to, że będzie transfer![]()
Edit: No ślepa jestem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaa!!!! Mega! Ale się cieszę!!!!! Kciuki, paluchy u stóp, wszystko będzie trzymane? Wiesz już o której?Ja poproszę o kciuki jutro o 10:00, wygląda na to, że będzie transfer![]()
Haha! Ej chciałam lecieć, ale! Ale jutro są trzecie urodziny mojej córeczki i szczerze jak tak pomyslalam to nie chce o tym myśleć w te dni, zastanawiać się, przezywać, mieć niepotrzebny stresKrew już oddana?na bete i proga?
A nie o frytki?Ja poproszę o kciuki jutro o 10:00, wygląda na to, że będzie transfer![]()
Będą kciuki zaciskające frytkiA nie o frytki?![]()
Gratulacje!Ranypatrzcie moj cholerny ostatni test
![]()
Mój syn co chwilę pyta, czy mam już dzidziusia w brzuszku, podchodzi do mnie i mówi „żeby dzidziuś był w brzuszku”Haha! Ej chciałam lecieć, ale! Ale jutro są trzecie urodziny mojej córeczki i szczerze jak tak pomyslalam to nie chce o tym myśleć w te dni, zastanawiać się, przezywać, mieć niepotrzebny stres![]()
Zapisze się do konowała w Medicover w przyszłym tyg niech mi da skierowanka.
Wg aplikacji to 5+0 wiec teraz mi nie pozostaje nic tylko trzymać kciuki i się oszczędzać.
Jeśli nic nie wydarzy się niepokojącego do 7+2 na która planuje wizytę to nie chce wariowaću mnie to szybko tryb luzu na tryb fiksacji się zmienia
chociaż do poniedziałku ma być luźno.
Wczoraj btw moja 3latka powiedziała „chce siostrzyczkę taaaaka malutka”
Suuuper!!!Ranypatrzcie moj cholerny ostatni test
![]()