Avy
Fanka BB :)
Kurde, taki progesteron przed owulacją?Niee, to są wyniki przed owudzisiaj dopiero 8dc, wiec to dopiero wzrosty przed owulacja (badałam hormony żeby wiedzieć czy jest sens podawać ovitrelle). Owulacje mam ostatnio ok. 11dc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurde, taki progesteron przed owulacją?Niee, to są wyniki przed owudzisiaj dopiero 8dc, wiec to dopiero wzrosty przed owulacja (badałam hormony żeby wiedzieć czy jest sens podawać ovitrelle). Owulacje mam ostatnio ok. 11dc.
Tez mnie to zaskoczyło, ale uznałam, że możliwe że znowu mam jakaś torbiel na jajniku. Jutro się dowiem jak wyglada obraz usg i jak to czytać.Kurde, taki progesteron przed owulacją?![]()
Koniecznie daj znać. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeTez mnie to zaskoczyło, ale uznałam, że możliwe że znowu mam jakaś torbiel na jajniku. Jutro się dowiem jak wyglada obraz usg i jak to czytać.
Pięknie!Wieści z kliniki są takie, że mamy po drugiej dobie hodowli 6 zarodków klasy A
Dziewczyny, ja Wam powiem. Od jedzenia spermy to w cionsza się nie zachodziPodobno lepiej żeby chłop jadł, bo wtedy sperma jest słodka
Tak słyszałam.
Ale taki progesteron wg mnie wcale nie przesądza o porażceU mnie progesteron 12,40 w 9dpo. Także pewnie nic z tego w tym cyklu![]()
Dobrze prawi!!! Polać jej!!!Dziewczyny, ja Wam powiem. Od jedzenia spermy to w cionsza się nie zachodzi![]()