Bolilol
Fanka BB :)
na zdrowko, należy Ci sięA to mój dzisiejszy zestaw, który trzyma za wszystkich kciuki i ubolewa nad moim dzisiejszym okresemwiem, że wiele z Was stara się długo o ciążę, ale to taka moja pierwsza porażka, która też boli
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na zdrowko, należy Ci sięA to mój dzisiejszy zestaw, który trzyma za wszystkich kciuki i ubolewa nad moim dzisiejszym okresemwiem, że wiele z Was stara się długo o ciążę, ale to taka moja pierwsza porażka, która też boli
![]()
pięknieDziewczyny wpadam informacyjnie. Mam przyrost 110%. Z 78 na 154 Myślałam, że wystrzeli ta beta w kosmos, ale powoli do przodu.. Progesteron wzrósł do 16 ng.. Ciekawe co to będzie.
Pomidory ponoć działają podobnie na smakMój nie lubi ananasa więc jak coś dla mnie szans brak![]()
ja bym poszła na Twoim miejscu, szczególnie jeżeli masz jakiś pakiet, lepiej trzymać rękę na pulsieA ja wróciłam do domu z szopingu, idę do toalety a tu takie plamienie z żywa krwią ze aż prawie mi wkładka przeciekłanie wiem o co chodzi, zawsze przed owu piękny przezroczysty śluz, a tym cyklu jakieś dziwne rzeczy się dzieją
moja gin od droznosci na urlopie, może chociaż złapie jakaś wizytę po weekendzie w luxmedzie, nawet u jakiegoś konowała żeby tylko podejrzeć co się tam w środku odwala
Długo czy nie długo, zawsze boli. ŚciskamA to mój dzisiejszy zestaw, który trzyma za wszystkich kciuki i ubolewa nad moim dzisiejszym okresemwiem, że wiele z Was stara się długo o ciążę, ale to taka moja pierwsza porażka, która też boli
![]()
o 21 wysiada z pociagu dopiero
Ser musi byćJak obiecałam, tak zrobiłam
Dodatkowo ser![]()
Ja w tym cyklu przemęczyłam się w ból owulacyjny, mimo że z każdym ruchem jakby igła mi się wbijała wiadomo w co haha Dasz radę, priorytetyo 21 wysiada z pociagu dopierotylko kurczę strasznie tego nie lubię, mam ogromny dyskomfort psychiczny na myśl o stosunku podczas plamienia
![]()