• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pomocy!!

Byłam u ginekologa na badaniach 13 tydzień ciąży wyszło NT 4,5mm i wyniki testu pappa z wysokim ryzykiem zespołu downa 1:35
Nie wiem czy jest szansa na zdrowe dziecko… kość nosowa jest widoczna budowa ciała dziecka jest okej. Profesor który mnie badał stwierdził ze zespołem downa mu nie zalatuje ale wyniki mówią coś innego co o tym myśleć?

reklama
Co to wogóle za tekst że zespołem Downa mu nie zalatuje. 🤦🤦 Nt i pappa świadczą właśnie o tym zespole. Zrób amniopunkcję. Wtedy podejmiesz dalsze decyzje. Powodzenia. 🩷🤞

Byłam u ginekologa na badaniach 13 tydzień ciąży wyszło NT 4,5mm i wyniki testu pappa z wysokim ryzykiem zespołu downa 1:35
Nie wiem czy jest szansa na zdrowe dziecko… kość nosowa jest widoczna budowa ciała dziecka jest okej. Profesor który mnie badał stwierdził ze zespołem downa mu nie zalatuje ale wyniki mówią coś innego co o tym myśleć?
Nie wiem czy w ogóle ktos tutaj zaglądnie ale właśnie dostałam wyniki biopsji kariotyp prawidłowy!!♥️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry