reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2007

Dzień doberek!
Lilka to dobrze, że chociaż teraz trochę odpoczniesz od obowiązków:tak::-D

U nas dzisiaj w końcu normalny dzień (bo wczoraj to był kosmos). Młody sam się bawi w tym samochodziku co misia pokazywała na zdjęciu. Jest rewelacyjny. Mały w nim siedzi w rogu (żeby się nie gibnął na boki) i ma zabawki a mamusia dzis "odpoczywa":-) przez wtorkiem (obrona mgr:baffled:).
Spał dziś też ładnie. Tylko zauważyłam dziś, że musiał się kiedyś wystraszyć jakiegoś auta. Bo teraz jak śpi w wózku a tylko przejedzie auto to wpada w straszkliwy ryk . A nigdy mu to nie przeszkadzało ani hałas:baffled:
Mam nadzieję, że mu to przejdzie, bo jak tu z nim potem byłoby gdzieś jechać:oo2:

reklama
lilus, to super ta psiapsiolka... a Ty wypoczywaj;-)
co do wyjazdu, to ja Ci juz pislam, ze to jednak daaaaaleko a Ty juz bedziesz w koncowce ciazy... z perspektywy czasu ja juz nie pojechalabym jak w ub. roku do Chorwacji bedac w 7 m-cu... ale jakos wtedy tak nie myslalam...

Elbra, to dobrze, ze dzionek masz dzis lzejszy - korzystaj:-)

Beatko, fajnie ze juz we wtorek wraca Twoj mezus, ale ten czas leci:-D a co do urlopu, to Wy juz sie wybyczyliscie w Turcji:-D:-D:-D

My juz po spacerku i malych zakupach amciu, teraz chlopaki jedza - tzn. Oskar je, tatus karmi zupka:tak:

ja tylko na sekunde u nas piekna pogoda wiec siedzimy na spacerkach:-)
bylismy u znajomych na budowie do południa potem przyjechałam obiadek zrobiłam i posprzątałam i znó spacerki:-)
wieczorem przychodza znajomi na grilka:-)

Liluś kochana odpoczywaj! :-) i wielkie gratulacje dla Hani...u nas to Kapik chyba nigdy nie zalapie raczkowania:-) narazie to siedzi sam ale i tak trzeba go asekurować bo ma jeszcze niekonrolowane ruchy;-)

Anulka co do wakacji to my za 3 tyg. jedziemy nad morze:-) nie bylismy z meżusiem razem nigdy nad polskim morzem wiec trzeba :-)
a co do prezentu to my juz mamy gotowy:-)
kupiliśmy rameczke z odciskiem stopki i rączki... do tego wywołałam zdjęcie dawida z Kapikiem i karteczkę napisał Kapik z mamusi pomocą...a sam pokoorował po swojemu;-) i to tyle:-)

Elbra we wtorek trzymam kciuki:-) super że Piotruś sie ładnie bawi i daje mamusi odpocząć:-)

Larvunia mam nadzieje że fotki z wyjazdu będą:-)

a ja przekręciłam dziś kostke..mam całą spuchnietą...na szczęscie nie boli ale spuchnięta jak cholera jest...ehhh

buziak idę myć łazienkę...:-(

witam :-):-)

Widzę ze wszystkie wywiało:-Dnawet Wisienke:-D:-D

Beata jestem cały czas, tylko że wszystkie wywiało to nie ma co pisać :-D:-D
pozatym wczoraj miałam problemy z dostaniem się tutaj :rolleyes2:

HANIA WCZORAJ ZACZELA RACZKOWAC:-):-):-D:-D:rofl2::rofl2:

my nadal walczymy z chorobskiem,ale jest juz lepiej

u nas jest Agnieszka juz,mam super luzik bo mi wszystko sprzata :-) i nie pozwala nic robic bo ona chce :rofl2: chyba ja zostawie :-D:-D:-D:-D

Lilka gratulacje dla Hani !!! a koleżanke masz super!!!

anulka tu już był dzień ojca 15.06 to Davidek kupił dla tatusia gre na XBOXa360, kartke a i jeszcze ciasto mu upiekł z mamy pomocą ;-):-):-)
tatuś był bardzo zadowolony

dziunia zdrówka życzę dla całej rodzinki, zwłaszcza malutkiej, ucałuj ja w czółko odemnie

u nas dziś pada i nie ma co robić :baffled::baffled:

Wisienko to super ze na strazy czuwasz:-)
Elbra trzymam kciuki:tak:
Anulka no tak wybyczylismy się ale to juz tak dawno:-)
ja tylko na sekunde u nas piekna pogoda wiec siedzimy na spacerkach:-)
bylismy u znajomych na budowie do południa potem przyjechałam obiadek zrobiłam i posprzątałam i znó spacerki:-)
wieczorem przychodza znajomi na grilka:-)
a ja przekręciłam dziś kostke..mam całą spuchnietą...na szczęscie nie boli ale spuchnięta jak cholera jest...ehhh

buziak idę myć łazienkę...:-(
Sabinko ale super macie z grilem u nas raz tak leje ze swiata nie widać a raz super słońce:baffled:
Liluś gratulacje dla raczkujacej Hani:-)moja próbuje ale dupsko ma coś ciężkie:-DSuper z ta kolezanką przynajmniej odsapniesz sobie troszkę.a moze rzeczywiście to nie głupi pomysł gdyby z poczatku trochę pomogła jak będzie was pięcioro

dzieńdoberek kobitki

anulka, sabina, wisienka, beata
dzięki za życzenia zdrówka:-)

karinko nocka mineła super mała zasneła o 21 potem obudziła sie o 24:30 dostała butle i spała do 7:szok: , dostała cyca i z nami spała do 10:-D nie pamiętam kiedy tak sie wyspaliśmy ;-)ale było jej to potrzebne bo dzisiaj już jest troche lepiej oby jak najszybciej mineło :-D

lilka gratulacje dla hani:-D:-D:-D

oliwka na dzień ojca "piecze " :-ptatusiowi tartę z truskawkami:-):-)

zdrówka dla wszystkich chorych maluszków i mamuś:-):-):-):-)

Beata pilnuje pilnuje ;-):-):-)
ja w czwartek miałam grilla, super było

Asix kiedy jedziesz do Polski?

ja sobie dziś kupiłam taka pościel :-):-) zawsze o takiej marzyłam
ale założe ja dopiero na noc poślubna ;-)

reklama
Do góry