Ja właśnie korzystam z ovufrend i tak się wkręciłam, że zapisuje wszystkie objawy łącznie z bólem głowyJutro lub za 2 dni powinnam dostać miesiączkę. Wprowadzam suplementację, testy owulacyjne i mierzenie temperatury. Mniej więcej wiem jak ten mój cykl wygląda, ale teraz będę wszystko zapisywaćno i stosuję bardzo dietę
![]()
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Ja mam tak samo, ale chyba trzeba trochę odpuścić, żeby wszystko poszło okJa właśnie korzystam z ovufrend i tak się wkręciłam, że zapisuje wszystkie objawy łącznie z bólem głowyale im dłużej myślę o staraniach, tym się bardziej stresuje, pewnie dlatego, że bardzo mi zależy
Ja bym pasowała, bo synka zrobiłam 24 przed owulacjąHalo dziewczyny. Zrobiłam test. Dziś wyraźne dwie kreski. Wczoraj i przedwczoraj były starania. To znaczy że dziś już pas? Bo na instrukcji testu jest napisane że owulacja powinna nastąpić w ciągu 24-48h od pozytywnego wyniku.
Ale powiem Wam że testy mi się super sprawdziły. Od 5 dni robiłam i miałam tylko cień drugiej kreski aż tu dzisiaj gruba druga krecha, nawet mocniejszą od tej kontrolnej. To były testy horien medical.Ja bym pasowała, bo synka zrobiłam 24 przed owulacją![]()
A skąd wiesz ze 24h przed owu?Ja bym pasowała, bo synka zrobiłam 24 przed owulacją![]()
Miałam ból owulacyjny baaardzo mocny i jak kilka miesięcy wcześniej byłam u ginekologa to sprawdzić to powiedział, że przy tym bólu pęka mi pęcherzyk i jest owulacja, więc wiedziałamA skąd wiesz ze 24h przed owu?
Aha i stosunek był 1 tylko w tym cyklu i właśnie 24h przed mega bólemA skąd wiesz ze 24h przed owu?
reklama
Właśnie też tego się obawiam. Jakoś wydaje mi się że zmniejszamy tym szanse na zajście w ciążę w ogóle. Zobaczymy...Też jestem ciekawa jak to będzie u nas bo słyszałam, że niektórym ciezko jest zajść w ciążę 2-3 dni przed owu. Zobaczymy.
Szkoda ze trzeba tak długo czekać na owulacje. Może być jutro a może i pojutrze. Ja nie mam żadnych bóli... a chciałabym. To jutro jest sens robić dalej test?
Podziel się: