Ja bym powiedziala ze się źle czuje gdyby faktycznie był to dla Ciebie duży wysiłek uczestniczyć w organizowanych wycieczkach, są różne możliwości zatrucia, jelitowka itp a poza tym nikomu nie musisz się tłumaczyć, każdemu zdarzają się gorsze dniDziewczyny doradźcie mi, za tydzień miałam jechać na 4 dniowe szkolenie do Zakopanegozostałam wytypowana jeszcze zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży. Obecnie zaczynam 6 tydzień, w środę pierwsza wizyta, zobaczymy co tam się dzieje i ewentualnie zapytam lekarza co o tym myśli. Ale kurcze rezygnując musiałabym powiedzieć prawdę w pracy a chciałam z tym poczekać
jak pojadę i będę unikała alko (wiadomo jak szkolenia wyglądają
) to też będzie podejrzane, poza tym nie chce się nadwyrężać, jeden dzień ma być jakiś luźniejszy i wycieczka
a ja jak więcej pochodzę do boli mnie brzuch albo już jestem przewrażliwiona
![]()
reklama
annamaria321
Fanka BB :)
Moim zdaniem mentalność się trochę zmienia, powoli oczywiście, ale się zmienia. Ja już byłam dwa razy na imprezie/kolacji służbowej i nie piłam. Nikt mnie nie pytał, powiedziałam, że nie chcę i już. Niedługo mam kolejną i też się wybieramJa też tego nie rozumiem, ogólnie alkoholu jakoś dużo nie pije, ale zawsze jak się powie że się nie pije to są głupie komentarzetaka jakaś dziwna mentalność
![]()
annamaria321
Ja ostatnio też wymyślałam wymówki w głowie a w końcu powiedzialam, że nie mam ochoty i jużJa bym powiedziala ze się źle czuje gdyby faktycznie był to dla Ciebie duży wysiłek uczestniczyć w organizowanych wycieczkach, są różne możliwości zatrucia, jelitowka itp a poza tym nikomu nie musisz się tłumaczyć, każdemu zdarzają się gorsze dni![]()
Ja dostałam i było lepiej ale tylko dwa dni bo musiałam odstawić, niestety nie mogę ich brać bo przy jaskrze się nie powinno. Jeśli jest jakaś dziewczyna z Katowic i ma je przepisane chętnie oddam bo do tanich nie należą a u mnie się marnują.Dziewczyny wiem, że któraś ma ten lek xonvea, czy ona tak super działa, jak się po nim czujecie ? Chyba jutro mojego gina poproszę o receptę bo nie dam rady tak dalej, ledwo co daje radę dziś pracować
Ja mam w środęCzy ktoś dziś ma wizytę ? Jeśli tak to trzymam kciuki !
Ps. Nadal czekam na utworzenie prywatnej grupy , jeśli juz będzie a powinna dziś być , to wstawię tabelkę z wizytami![]()
A co to za grupę macie?Ja mam w środę![]()
G
guest-1716035268
Gość
bardzo drogie te tabletki? Ja niestety nie jestem ze Śląska, ale jutro mam wizytę u gina, jak będzie wszystko dobrze to go poproszę o receptę bo aż mi się dzisiaj chcę płakać tak mnie męczy, mam przez to tragiczny nastrój, najchętniej poszłabym spać a w pracy młyn..Ja dostałam i było lepiej ale tylko dwa dni bo musiałam odstawić, niestety nie mogę ich brać bo przy jaskrze się nie powinno. Jeśli jest jakaś dziewczyna z Katowic i ma je przepisane chętnie oddam bo do tanich nie należą a u mnie się marnują.
reklama
Paula94
Pal głupa, ze jestes chora i stad zle samopoczucieNo niby tak, mogłabym tak powiedzieć ale też nie wiem jak będę się czuła, narazie jest w miarę ok, no zobaczymy jak będzie dalej![]()
Podziel się: