I w 17 DC wyszedł ci pozytywny ?W 24dc czyli 10 dni po domniemanej owulacjitesty robiłam od 17dc mimo że wiedziałam że nie wyjdzie ale była to dla mnie ekscytująca część starań, dla innych może być to stresujące
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I w 17 DC wyszedł ci pozytywny ?W 24dc czyli 10 dni po domniemanej owulacjitesty robiłam od 17dc mimo że wiedziałam że nie wyjdzie ale była to dla mnie ekscytująca część starań, dla innych może być to stresujące
Jesteś 5 dni po owulacji i liczysz na pozytywny test ciążowy? Jeśli dojdzie do zapłodnienia to implantacja trwa 6-12 dni5 dni po![]()
No to nie ma prawa wyjść test ciążowy. Do zagnieżdżenia zarodka dochodzi najwcześniej 6 dpo. Do tego należy dodać 2 dni aby betaHCG było wykrywalne we krwi. W moczu wykrywalne jest później. Powtórz test najwcześniej 10 dpo i ewentualnie później co 2 dni.5 dni po![]()
Nie ma znaczenia ile jest się przed miesiączką tylko ile dni jest się po owulacji, o ile jest możliwość określenia dnia owulacji.aaaa zapomniałam dodac że za to testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne już na 7 dni przed miesiączką... gdy byłam.w ciąży...
pisze to zakładając, że każdy wie kiedy była owulacjaNie ma znaczenia ile jest się przed miesiączką tylko ile dni jest się po owulacji, o ile jest możliwość określenia dnia owulacji.