reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Jutro ponowne łapanie siuśków, a w środę do lekarza na kontrolę, mam nadzieję, że po zapaleniu pęcherza nie pozostał ślad. Niestety nie ustrzegłam małej przed kłopotami z qupką, tragedia 5-6 razy dziennie, przy tym okropnie niespokojna i płaczliwa. Dzisiaj dałam jej trochę smecty, bo ręce opadają:(

Jutro ponowne łapanie siuśków, a w środę do lekarza na kontrolę, mam nadzieję, że po zapaleniu pęcherza nie pozostał ślad. Niestety nie ustrzegłam małej przed kłopotami z qupką, tragedia 5-6 razy dziennie, przy tym okropnie niespokojna i płaczliwa. Dzisiaj dałam jej trochę smecty, bo ręce opadają:(
no u nas pomógł enterol 2 razy podałam i juz było widac poprawe:tak:

OJEJ MADZIX MARTUSIA BEDZIE MIAŁA OKULARKI??

Agusia ja w ogole nie wiem o czym ty piszesz, takimi nazwami operujesz
ja sie nie znam :zawstydzona/y:

duzo zdrówa zycze dziaciaczką i ich mamusia

czy jest mozliwe ,ze pomimo brania od 5dni Bactrimu moze miec zapalnie pecherza:confused::baffled:(ma/miała bacetrie coli w ukł.pokarmowym)
syczy i popłakuje jak robi siku łapiac sie za pieluche:baffled: nie ma temepratury
nie chce jesc:confused:
nie jest odparzona:baffled::confused:
siku robi mało

czy jest mozliwe ,ze pomimo brania od 5dni Bactrimu moze miec zapalnie pecherza:confused::baffled:(ma/miała bacetrie coli w ukł.pokarmowym)
syczy i popłakuje jak robi siku łapiac sie za pieluche:baffled: nie ma temepratury
siku robi mało
nie mam pojecia Patryk tez na bactrimie teraz byl ale ze wzgledu na jelitowke i u niego pomogło
ale jak tak reaguje jak robi siku to chyba niestety infekcja nadal jest:-(

siku robi mało

ale mozna go stosowac przez wiecej niz 5 dni, wiec moze przejdzie? Slyszałam ze dzieciaki brały go przez 10 dni

reklama
AGUSIA ja niestety sie nie znam.,...oby infekcja przeszla szybko..

zdrowka tez dla WERONISI i WIKUSI i wszystkich chorowitkow...

Do góry