reklama

Wizyty u pediatry

Byłysmy wczoraj wieczorem u doktora i tak jak myślałam, żeby się dowiedzieć dlaczego ją szczypie i boli, trzeba zrobic wyniki. Dziś rano po trudach i znojach udało mi się złapać siuśki i w cholerę z woreczkami:crazy:. Po południu lekarz i mam nadzieję, że wszystko będzie jasne:angry:

reklama
a my dzisisja wybieramy sie do lekarza Weronika cala noc dusila sie kaszlem leci z nowsu a jak rano wstałysmy to pojawily sie znowu pojedyncze bąble:-(wole żeby jej pediatra ja obejrzała

Weronisie dorwał jakis wirus i doktor mowi ze przez to moze była wczraj ta pokrzywka i dziisejsza zyrtec dalej przez tydzien z wapnem no i na przeziebienie drosetux nasivin
i mamy nowy trop odnosnie alergi
ja w styczniu wymienilam w calym mieszkaniu poduszki na pierze u Weronisi też
a nasze problemy z alergia zaczeły sie wlasnie tak ok roczku
i zawsze jak Weronisia wstaje ma takie czerwone policzki ja sobie t tłumaczyłam ze zjadla i po jakims czasie to alergia na to sie ujawniała tylko ze teraz ona jest na tej diecie a poliki nadal czerwone
zobaczymy wymieniłam przed chwila jej poduszke własnie poszła spac zobaczymy jak bedzie wygladac jak wstanie ale jeszcze dzisiaj chce jechac do jusku kupic jej poduszke dla alergikow i jak bedzie poprawa to musze wymienic w całym mieszkaniu bo ona lubi sobie czasami polezec u nas lub u Patryczka no echh... to sie napisałam

oejje to życzymy zeby antybiotyk szybko zwalczył infekcje biedna Wikusia infekcja ukladu moczowego to naprawde nic przyjemnego
zdrówka dla małej królewny
dzięki dziewczyny:tak:
No zapalenie pęcherza:baffled: i jedyny powód to bieganie bez skarpetek:zawstydzona/y:Pisałam już na jakimś watku, że Wiki podobnie jak wiekszość dzieci namiętnie ściąga kapcie, no i skarpetki. Dopóki chodziła w rajstopkach było ok, ale przy tym upale nie sposób przecież jej w nie ubierać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry