reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutówka u lekarza

no dobra:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
b......ch jak na zdjeciu:ninja2:
a teraz
mam 37,6:-(
bola mnie .....nerki
i pod stopą (srodek)
swedzi pod oczami
i czesto siusiam

reklama
no dobra:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
b......ch jak na zdjeciu:ninja2:
a teraz
mam 37,6:-(
bola mnie .....nerki
i pod stopą (srodek)
swedzi pod oczami
i czesto siusiam
Agusia ja Ci radze nie we wtorek,ale jak naszybciej,o ile sie da.Będziesz sie kobieto cały weekend męczyć?A jak to infekcja nerek,to znam ten ból i nie ma co zwlekać,może samo nie przejśc.Kup sobie też sok żurawinowy,świetnie odkarza drogi moczowe,działa wspomagająco przy infekcjach.Trzymaj sie cieplutko_Oj biedna Ty jesteś.

Agusia szybko do lekarza!

Rozalka nie wiem co to moze byc, jak karmiłam to mi sie nic takiego nie przydarzyło

Karlonia77 tez z tą temperaturą tak mam przewaznie 35 i chyba muszę sie wybrac na badania ogólne bo niewyróbka bez kawy ...a cisnienie strasznie niskie

Słuchajcie,a mi sie przytrafiło.Mam @ już 3 dzień,a dzis w nocy obudziłam sie z potwornym bólem brzucha,jakby skurcze,normalnie do łazienki nie mogłam dojśc,potem padłam.Mąż dał mi przeciwbólowe i wodę,po kilku minutach przeszło i do rana OK.Teraz też czuję sie super,jakby nigdy nic.Ale ból był potworny.....:szok::baffled:

Słuchajcie,a mi sie przytrafiło.Mam @ już 3 dzień,a dzis w nocy obudziłam sie z potwornym bólem brzucha,jakby skurcze,normalnie do łazienki nie mogłam dojśc,potem padłam.Mąż dał mi przeciwbólowe i wodę,po kilku minutach przeszło i do rana OK.Teraz też czuję sie super,jakby nigdy nic.Ale ból był potworny.....:szok::baffled:
Moze warto sie przebadac:confused:

reklama
Do góry