Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej będzie jak pójdziesz do tego gina....no nie wiem co to może być....Słuchajcie mam problem.Wczoraj nie karmiłam cały dzień,tylko w nocy i piersi były OK.Dziś niby też,dośc miękkie,ale coś jedna pierś zaczęła mnie pobolewać,więc ściągnęłam trochę mleka laktatorem,no i mleko okazało sie podbarwione krwią.Teraz nie wiem,czy uszkodziłam sobie brodawkę,ale nic nie widać,czy coś innego?Dodam,że pierś miękka i żadnych guzów ,czy zastojów nie ma.Wybiorę sie do gina.Ale co to może być?![]()
Kurcze wydaje mi sie,ze to przez laktator.Zobaczę jutro.rozalka ja kiedys tez tak mialam....pisalam o tym......wiecej sie to nie przytrafilo...wydaje mi sie ze za mocno sciagnelam wtedy pokarm....teraz jednak sciagam i jest OK....jednak jak sie martwisz to idz do gina, ja nie poszlam![]()
Też muszę chyba zrobić morfologię, bo czuję się średniawo. Ciśnienie niziutkie góra 110, gdyby nie kawa to bym zasnęła na stojąco![]()