Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Slyszalam same pohlebne recenzje o 'Zabawach fundamentalnych".A jak juz jestesmy przy Hicie Mamo to ja,to w 2002 roku bylam jurorem
:-) .szkoda,ze nie mozna byc nim drugi raz,bo dostalam wtedy wszystko co jest potrzebne maluchowi do zycia i rozwoju...Teraz to by mi sie bardzo przydalo,a tak czesc rozdalam rodzinie i znajomym...:-)
:-) .szkoda,ze nie mozna byc nim drugi raz,bo dostalam wtedy wszystko co jest potrzebne maluchowi do zycia i rozwoju...Teraz to by mi sie bardzo przydalo,a tak czesc rozdalam rodzinie i znajomym...:-)
A na te "zabawy fundamentalne" to ja się jednak skuszę skoro potwierdzacie że warto, bo nie mam ani sama doświadczenia, ani nikogo kto mogłby mi doradzać jak z dzieciaczkiem postępować żeby rozwijać jak najlepiej jego umiejętności.. także zaufam specjalistom
.Dostalam 3 foteliki(w tym 2 maxi cosi),wozek graco,karuzele canpolu,mnostwo ksiazek,mleczek,zupek,soczkow,ubranek,buciki bartka,full kosmetykow dla mnie i dzieci,zabawki same firmowe;-) .To jest nie do opisania,bo mnostwo tego bylo.potem musialam wszytko testowac i opisywac.Zdjecie moje i dzieciakow bylo w mamo to ja,bylismy na gali rozdania nagrod.piekne wspomnienia i prezenty:-) 
Tylko pozazdrościć, musiałaś mieć mega frajdę wtedy, super!!! 
Ale po jej przeczytaniu stwierdzam, że jest niezwykle przydatna dla kogoś, kto nie miał doczynienia z maluszkiem i nie wychowywał dziecka.