reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dla Grzesia:-D
mis_z_latawcem.gif

reklama
A, że Grzesio kończy 11 miesięcy i tylko 30 dni zostało mu bycia niemowlęciem to nikt nie zauważył.:-(
Grzegorzu nasz kofany na progu tak ważnego etapu życiowego jakim jest ukończenie pierwszego roku życia życzymy Ci z Szymkiem bajkowych przygód i dzieciństwa które nigdy się nie kończy, jak bajka
cowflowers.gif

Dobranoc kobitki. ja już na jeden bok wyspana bo przysnęłam na kanapie:zawstydzona/y:
Słodkich senków
animada27.gif

Dobry ale spiacy
Moj synul wczora sam siebie przeszedl:baffled:
Obudzil sie k.22 i za nic sapc nie chcial do polnocy...Latal, skakal, kanpke jadl, sakarpetke jedna kazal sobie zalozyc...Ale dzieki temu obejrzalam "Marzyciela"...,.Jeszcze raz...Kocham ten film...I Piotrusia Pana...
Zycze wam wszystkim,zeby zawsze byla w Was odrobina dziecka:tak:Dzieki temu zycie jes cudowniejsze...I nadal wierzcie we wrozki...Ja wierze...

bodziu Kochana - Wszystkiego Co Najlepsze, Spełnienia Wszystkich Marzeń - Tych Małych I Tych Dużych, Uśmiechu Każdego Dnia, Pociechy Z Męża I Synka ;-) Oraz Wszystkiego Tego, Czego Sobie Sama życzysz :-)

Asiulinka chyba się nie załapałam na Twoje prasowanko więc podrzucę Madźce :-)
Bardzo dziękujemy za życzonka dla Kubuni :-)
Asiulinka baaardzo bym sie chciała z Tobą zobaczyć ale z powodów ode mnie nie zależnych nie dam rady...mam nadzieję że jeszcze nie raz będziesz w Krakowie :-)
Spóżnione życzonka dla Grzesia
panterarosa001.gif

Bodzia z okazji urodzinek życzę Ci żebyś zawsze wierzyła w dobre wróżki ;-) Oprócz tego dużo zdrowia i czego sobie pragniesz dla siebie i Twojej rodzinki:-):-) I żeby Lolo był dziś grzeczny
S001_big.jpg

A tak wogóle to wczoraj powiedziałam wszystkim że nie będziemy mieszkać tutaj..... Ponurzy byli-nawet teść:tak:,szczerze mówiąc to aż mi się smutno zrobiło,ale swoje to swoje!;-)M nie wie kiedy dostanie przepustkę bo cała grupa ma zakaz wyjeżdżania do 7 lipca,za to że paru idiotów przyniosło z przepustki do jednostki w niedzielę piwo i pili sobie!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry