reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Pierogów nalepiłam z truskawkami
,meżowi swoje grzechy wyjawiłam:-((myślałam,że będzie gorzej,uff;-)).Olgierd daaaaaaaaaawno grał więc go puszczam na kompik
.
Martyna nawet mnie nie denerwuj;-).

Martyna nawet mnie nie denerwuj;-).
Grzegorzu nasz kofany na progu tak ważnego etapu życiowego jakim jest ukończenie pierwszego roku życia życzymy Ci z Szymkiem bajkowych przygód i dzieciństwa które nigdy się nie kończy, jak bajkaA, że Grzesio kończy 11 miesięcy i tylko 30 dni zostało mu bycia niemowlęciem to nikt nie zauważył.:-(

Dobranoc kobitki. ja już na jeden bok wyspana bo przysnęłam na kanapie

Słodkich senków

Dobry ale spiacy
Moj synul wczora sam siebie przeszedl
Obudzil sie k.22 i za nic sapc nie chcial do polnocy...Latal, skakal, kanpke jadl, sakarpetke jedna kazal sobie zalozyc...Ale dzieki temu obejrzalam "Marzyciela"...,.Jeszcze raz...Kocham ten film...I Piotrusia Pana...
Zycze wam wszystkim,zeby zawsze byla w Was odrobina dziecka
Dzieki temu zycie jes cudowniejsze...I nadal wierzcie we wrozki...Ja wierze...
Moj synul wczora sam siebie przeszedl

Obudzil sie k.22 i za nic sapc nie chcial do polnocy...Latal, skakal, kanpke jadl, sakarpetke jedna kazal sobie zalozyc...Ale dzieki temu obejrzalam "Marzyciela"...,.Jeszcze raz...Kocham ten film...I Piotrusia Pana...
Zycze wam wszystkim,zeby zawsze byla w Was odrobina dziecka

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
bodziu Kochana - Wszystkiego Co Najlepsze, Spełnienia Wszystkich Marzeń - Tych Małych I Tych Dużych, Uśmiechu Każdego Dnia, Pociechy Z Męża I Synka ;-) Oraz Wszystkiego Tego, Czego Sobie Sama życzysz :-)
Asiulinka chyba się nie załapałam na Twoje prasowanko więc podrzucę Madźce :-)
Bardzo dziękujemy za życzonka dla Kubuni :-)
Asiulinka baaardzo bym sie chciała z Tobą zobaczyć ale z powodów ode mnie nie zależnych nie dam rady...mam nadzieję że jeszcze nie raz będziesz w Krakowie :-)
Spóżnione życzonka dla Grzesia
Bardzo dziękujemy za życzonka dla Kubuni :-)
Asiulinka baaardzo bym sie chciała z Tobą zobaczyć ale z powodów ode mnie nie zależnych nie dam rady...mam nadzieję że jeszcze nie raz będziesz w Krakowie :-)
Spóżnione życzonka dla Grzesia

I
iiwka
Gość
Melduję się!
BODZIA wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!
BODZIA wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!
I
iiwka
Gość
A tak wogóle to wczoraj powiedziałam wszystkim że nie będziemy mieszkać tutaj..... Ponurzy byli-nawet teść
,szczerze mówiąc to aż mi się smutno zrobiło,ale swoje to swoje!;-)M nie wie kiedy dostanie przepustkę bo cała grupa ma zakaz wyjeżdżania do 7 lipca,za to że paru idiotów przyniosło z przepustki do jednostki w niedzielę piwo i pili sobie!!!!

reklama
I
iiwka
Gość
A mam jeszcze jedno pytanie,zastanawiałyście się może czy nie chcecie żeby ten wątek był zamknięty?
Podziel się: