reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak nie zwariować ze stresu przed kolejną CP?

Ja nie plamilam, ale może poszukaj lepiej prywatnego dobrego gin żeby Cię poprowadził chociaż na początku
Mam dobrego prywatnego gin z pierwszym wolnym terminem 19.01.. zresztą tu nie wiadomo czy jest w ogóle co prowadzić. Beta w 24.12 wieczorem 20,3. Zanim cokolwiek będzie widać w macicy to najpierw osiwieje a chwilę potem wyłysieje 😅

reklama
Mam dobrego prywatnego gin z pierwszym wolnym terminem 19.01.. zresztą tu nie wiadomo czy jest w ogóle co prowadzić. Beta w 24.12 wieczorem 20,3. Zanim cokolwiek będzie widać w macicy to najpierw osiwieje a chwilę potem wyłysieje 😅
Straszne terminy ja zadzwoniłam i w ten sam dzień mnie przyjęła prywatnie

Człowiek nie może być spokojny, wydaje się że porania po prostu i tyle a potem może wyjść niewiadomo co :( boję się tego co mnie czeka, bo wiem że plamienie to zły znak.
No właśnie nie zawsze. W szpitalu mi mówili że było dużo babek co miały krwawienie i było ok. Będzie co będzie ale na bank nie dasz się wpuścić w maliny będziemy pilnować bety i czekamy na USG ze skarbkiem😁😘
Hahaha niee jesteśmy z tobą kochana ☺️ każda będzie miała swoją kolejkę z pierdolcem 🤣 jestem 7 dni przed @ i co, myślisz że już sobie w główce nie układam czarnych scenariuszy!?? 😅🤣🤣 Testy kupione , całe pudełko 50 sztuk muahahah!!

No właśnie nie zawsze. W szpitalu mi mówili że było dużo babek co miały krwawienie i było ok. Będzie co będzie ale na bank nie dasz się wpuścić w maliny będziemy pilnować bety i czekamy na USG ze skarbkiem😁😘

Hahaha niee jesteśmy z tobą kochana ☺️ każda będzie miała swoją kolejkę z pierdolcem 🤣 jestem 7 dni przed @ i co, myślisz że już sobie w główce nie układam czarnych scenariuszy!?? 😅🤣🤣 Testy kupione , całe pudełko 50 sztuk muahahah!!
🤣 Jesteś większą wariatką ode mnie. No dobra, a ja zrobię bety które będą skakać - trochę rosnąć trochę maleć na tych niskich wartościach, to wtedy co robić? 🙈 Bo ja już nic nie wiem. Zazdroszczę Ci że jesteś przed testowaniem, na pewno zobaczysz u siebie od razu dwie grube krechy i nie będziesz się zamartwiać. Też się planujesz betować od razu jak wyjdzie pozytyw?

Dziewczyny przepraszam ze sie tu wtrącę, ale widzę że sporo tu nas po cp. Miała któraś z Was poronienie trąbkowe przy ciąży pozamacicznej? Mało w internecie o tym. Szukam szczesliwych historii. Szklana Kulka trzymam mocno kciuki żeby to byla zdrowa ciąża .

Aaaa i odnośnie ginekologa. Z racji święta i wolnego mojej gin znalazlam na znanym lekarzu gina do ktorego byl termin i mial same dobre oceny. Na lokalnej grupie opinii nie bylo, ale poszłam. Opisal ladnie usg. Jajowody prawidłowe. Wszystko ok ciazy nie widac. A na jajowodzie ciąża 1.5 cm. Takze polecam sprawdzać dowiadywac sie i isc najlepiej do kogos z polecenia.

Aaaa i odnośnie ginekologa. Z racji święta i wolnego mojej gin znalazlam na znanym lekarzu gina do ktorego byl termin i mial same dobre oceny. Na lokalnej grupie opinii nie bylo, ale poszłam. Opisal ladnie usg. Jajowody prawidłowe. Wszystko ok ciazy nie widac. A na jajowodzie ciąża 1.5 cm. Takze polecam sprawdzać dowiadywac sie i isc najlepiej do kogos z polecenia.
Ale w ogóle nic nie widział na jajowodzie? To jakoś dziwnie ulokowane było?

Co do poronienia to nie u mnie, niestety :( u mnie mtx i to trwaaaa i trwaaaa bo to żywotne było 🫣

ale aż tak? 😂 nie wystarczy jeden albo dwa? 😂

reklama
Do góry