reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

melduję siem i od razu mówię że ja obiad to ok. 15 jem więc godzina 10 na śniadanie jest akuratna:tak:;-)

uuuuufffffffff jak duszno:baffled::baffled:ja do reala tez dzisiaj zajrzę bo męż daje mi wychodne i idę po letnich wyprzach się rozejrzeć i upolować jakiegoś ciucha więc dla Szymonka też na pewno coś wynajdę:-):-)

obiad wszamany przez dziecię me, pranie rozwieszone, drugie wiruje jeszcze tylko łazienka i zmiana pościeli i można począć:happy2:na obiad sałatka zieleninowa z kurczakiem i mozarellą;-)

reklama
Lachony,dzięki za kciuki:tak:.Poszło lepiej niż myślałam,bo tej mojej babki nie było a drugiej ściemę walnęłam i sama karteczkę na paczkę dała:tak:.Musiałam po starego dzwonic,bo wózek by mi się załamał:tak:;-),tyle dostałam,cały koszyk w wózku,2 uczepione reklamówki,na i pod daszkiem w wózku:szok:.
no i dobrze:tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

zapomniałam: Bodzia a cóż to za tajemniczy i przystojny mężczyzna Cię wyhaczył na tym spacerze, bo w tych okularach to go nie rozpoznaje zupełnie:no:;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Supcio:-):-):-)

Hej

Botwinka mniam mniam :tak::-):-):-)

Bodzinka świetne to wspólne zdjęcie :tak:. Jesteś bardzo naturalną dziewczyną :tak:, ślicznie wyszłaś :-). I mam wrażenie, że Ty chyba nigdy się nie smucisz :-).

Ja dziś na obiadek serwuję pomidorówkę i kalafiorka z masełkiem i bułeczką tartą :-).

Dziś mnie znów dopadło PPD. Ogarnęłam mieszkanko, okna pomyłam, a tu burza :wściekła/y:.

taaaaa ja wczoraj pomyłam i u nas już jest gęsto i czarno - burza wisi. Boję się żeby Szymek się nie wystraszył bo śpi w wóziu w sypialni przy uchylonym oknie:baffled::baffled:

wiecie co:confused: zamęt się narobił a z burzy nici:no::no: dwie krople spadły i pogrzmiało chwilkę ale nawet jednego grzmotu no nic po prostu:baffled: głowa mnie tylko straszliwie rozbolała :confused2::confused2:

Malzonek mnie wywalil z kompa i gral.Gary by sie jeszcze umyc zdalo.....Jutro obiadu nie robie ale inne PPD trza:-p:-p

reklama
Mój pokąpał dzieci,ja Jula przebierałam w pajaca do spania i .........jak nie chluśnie:szok:.Pajaca,ręcznik,moje spodnie,bluzka,nawet koc,bleeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.I przymusowe pranie już nastawione:baffled:.Teraz M karmi Jula:tak: i usypiac go będzie a ja resztki ziemniaczków wyskrobałam i ze śmietanką wcinam.Pychotka.:tak:
Krzyczec na GG bo szukam promocji na pampki.

Do góry