Ja się bardziej stresuję tuż przed wizytą, w przerwie jakoś o tym nie myślę, mam inne rzeczy na głowie.Czy Wy dziewczyny też się tak stresujecie między wizytami czy wszystko jest ok, czy nadal serduszko biję?
reklama
U mnie najgorszy był między 10+0 a 11+0 dosłownie wyjęło mnie z życia, nic nie jadłam, rzygałam i schudłam 1.5kg w tydzieńNie jest tak że super, ale z perspektywy czasu okres pomiędzy 9+0 a 10+0 to był najgorszy koszmar. Teraz jestem 11+6 chyba i jest coraz lepiej.
drugi.bejbik
Fanka BB :)
Tak, bardzo się stresuje...Czy Wy dziewczyny też się tak stresujecie między wizytami czy wszystko jest ok, czy nadal serduszko biję?
Nelka85
Ja mam po in vitro ciążę młodszą niż powinna być i 22 wizyta i ona mnie stresuje dość mocno. Szczęście w nieszczęściu, że córka choruje i od miesiąca w żłobku była 2 dni. Ma 16 miesięcy a wczoraj poszła spać 23.30. Wstała o 6 i miała 1 drzemkę 20min jak wracałyśmy od dr. Nie mam czasu o tym myśleć. Ona ma teraz etam wspinania się dosłownie na wszystko.Czy Wy dziewczyny też się tak stresujecie między wizytami czy wszystko jest ok, czy nadal serduszko biję?
Troszkę tak, ale z każdym usg jest lepiejCzy Wy dziewczyny też się tak stresujecie między wizytami czy wszystko jest ok, czy nadal serduszko biję?
no pewnie, ale kieruję się tym co dziewczyny piszą, że z każdą wizytą jest lepiejCzy Wy dziewczyny też się tak stresujecie między wizytami czy wszystko jest ok, czy nadal serduszko biję?
Veraverrto
Taa… Odliczam dni do srodowej. A jakie powody jestem w stanie sobie wkrecic, ze cos jest nie tak to az wstydCzy Wy dziewczyny też się tak stresujecie między wizytami czy wszystko jest ok, czy nadal serduszko biję?
U nas o kant
Dziewczyny po wynikach NIPT - ogromne gratulacje
ale ona jest pewne słodziakJa mam po in vitro ciążę młodszą niż powinna być i 22 wizyta i ona mnie stresuje dość mocno. Szczęście w nieszczęściu, że córka choruje i od miesiąca w żłobku była 2 dni. Ma 16 miesięcy a wczoraj poszła spać 23.30. Wstała o 6 i miała 1 drzemkę 20min jak wracałyśmy od dr. Nie mam czasu o tym myśleć. Ona ma teraz etam wspinania się dosłownie na wszystko.
Chociaż oczy dookoła głowy pewnie masz.
jak to rozwalona czacha? Głowę potłukł?Taa… Odliczam dni do srodowej. A jakie powody jestem w stanie sobie wkrecic, ze cos jest nie tak to az wstydNawet to, ze koty przestaly lezec na brzuchu
![]()
U nas o kantdni. Maly rozwalona czacha, ja bez mocy. Nie wiem skad to dziecko bierze energie. Tym bardziej ze niejadek.
Dziewczyny po wynikach NIPT - ogromne gratulacjeMamy, jesli sie nie myle, 1:1 jesli chodzi o plec
Ja nadal czekam na wynik swojej Panoramy… Naprawde zaluje, ze nie wybralam innego testu. No, ale chcialam isc za rada lekarzy
![]()
reklama
soulflygirl86
Nie i ogólnie mam taki jakiś spokój w sobie. Ba!czasami to w ogóle jeszcze do mnie nie dociera,że jestemCzy Wy dziewczyny też się tak stresujecie między wizytami czy wszystko jest ok, czy nadal serduszko biję?