reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie kobiety :-)
My wczoraj byliśmy na roczku u chrześnika ( chrześniaka) mojego męża . Impreza zaczęła się mszą św. o 17.00 a potem imprezka ,grill - fajnie było , dziewczynki się wyszalały , bo tam były też inne dzieci .
Dziś zaraz bo na 8.30 idziemy do kościoła , potem zrobię obiadek a po obiadku planujemy wypad na festyn . Ale oczywiście o 20.00 muszę być w domu bo dziś FINAŁ EURO . Oglądacie? Na kogo stawiacie? Ja jestem za Hiszpanią :tak:
U nas upałów ciąg dalszy , podobno od jutra ma przyjść jakiś front z nad Afryki i ma być ok.40 stopni a w słońcu w południe może jeszcze więcej :szok::szok::szok: tak wczoraj mówił ktoś na imprezie .Mam nadzieję że to się nie sprawdzi . Bez przesady - to Polska a nie Afryka .
UDANEJ NIEDZIELI :tak::tak::-):-)

No widzę,że w Polsce upalnie:tak:, a ja właśnie patrze na zachmurzone :-pangielskie niebo.
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli:):-D

hej wma witam
Ja juz samotna,maz pojechal raniutko,,i na 3 tygodnie jestem sama....z synkiem...
Ide kawe walne sniadanko jakies zrobie,,chyab czas najzywzszy,,,bo niedawno wstalismy,maz telefonem nas zbudizl,,hehe
U mnie chmurnawo,,slonko schowane,,nigdzie mi sie dzisiajnie chce isc,,len i tyle...

kinga12 no to masz fjana pogode widz,e,

medio w PL upal,,tlyko gdzie,bo u mnie raczej nie,,,wieje,,slonce za chmurami i nie hce wyjsc,,moz ei cieplo jakies 20 st i tyle,,kiedy te lato nadejdzie,,,

Beatko nono fotki mus i aparat,,tak tak...

jarzebinko podzikeuj siostrze za fluidki i zycz jej milej ciazy,,i uroczego porodu,heh

Ja te zjuz robilam w tym tyg nalesniki z truskawkami,,hehe,,mniam,pychotka,,

asus to milej niedzieli udanje ci zycze,ja ogldam mecze,,finaly i tez jestem z Hiszpania....obadmay ja bedizeee

Medio u mnie tez zachmurzenie mega...

hej wma witam
Ja juz samotna,maz pojechal raniutko,,i na 3 tygodnie jestem sama....z synkiem...
Ide kawe walne sniadanko jakies zrobie,,chyab czas najzywzszy,,,bo niedawno wstalismy,maz telefonem nas zbudizl,,hehe
U mnie chmurnawo,,slonko schowane,,nigdzie mi sie dzisiajnie chce isc,,len i tyle...
A gdzie Twój mężuś pracuje,że tak długo go nie ma?

Cześć laseczki....;-)

Medio u nas też pochmurnie, trzeba zakładać ciepłe bluzy dresowe. Pogoda nie jest fajna, codziennie pada w nocy i w dzień.....:baffled::baffled::baffled:

asus fajnie że dziewczynki dobrze bawiły się na imprezce....:-D:-D:-D ja meczu nie oglądam, nudzi mnie.

Ewcia więc wróciłas do nas.....:-D:-D:-D a 3 tyg. szybko Ci zleci i mąż znowu będzie z Wami....:tak::tak::tak: No kto wie, może wróci i powiesz że rodzinka się powiększy....:-D:-D:-D

Dziewczyny mi jeszcze zostało 11 dni i fruuuuuu......:-D:-D:-D

Beciu no wrocilam,na dobre 3 tygodnie,heh,,,,,a ty licz licz,,mment sie obejrzysz i minie 11 dni,,i bedzie bombowo,,hehe,,,odjzadowo i bzykowo,:-p:laugh2:...

U mnie tez pochmurno jakos i nie ide dzisiaj nigdzie,,no mam leniaa

reklama
Do góry