reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio aparat mam już przygotowany i wkleję kilka fotek....;-);-);-)
A do szkoły mam bardzo blisko- jakieś 200 metrów....;-);-);-) więc jest ok, z okna widzę szkołę i boisko szkolne i nie trzeba przechodzić przez ulicę....;-);-);-)
Jak kupisz coś fajnego to się pochwal.....;-)

reklama
Jarzębinko Ty z dolnośląskiego, a dokładniej skąd, bo ja z Brzegu tj.40 m od Wrocka?!

ja z drugirj strony 56 km od Wrocławia z Milicza

U Kasi2005 wszystko ok, jakoś nie ma wenny do pisania- ale jest na bieżąco.....:tak::-);-)

Zaraz będe robić obiadek- może zrobię naleśniki z truskawkami....:-D:-D:-D

a właśnie wczoraj tez się zastanawiałam co u Kasi, więc dobrze się czyta,że wszystko OK :tak::-D

i mam takie może prozaiczne pytanie - ale naleśniki z truskawkami to w jakiej formie je robicie ??????????? :tak:

a wogóle to przesyłam Wam 5-miesięczne fluidki ciążowe od moje siostry, która mnie dzisiaj odwiedziła

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

a pixella to chyba mocno szalała i odsypia wczorajszy koncert ??? :tak::-D
i życze miłego popoludnia :tak:

Jarzębinko robię zwykłe duże naleśniki, a do tego osobno truskawki z cukrem i śmietaną- bardzo smaczne, polecam...;-);-)
Dzięki za fluidki.....;-)

Beatko ale mi smaka na te naleśniki zrobiłaś.:tak::-D:-D:-D
Pixella a Twoja siostra juz zna płeć dziecka?Pozdrawiam.:happy2:

Ja dziś wcięłam dużo świeżych moreli, pychota:-D

Medio uwielbiam truskawki, ale mam na nie uczulenie. Ale jem i smaruję twarz maścią, ile można sobie odmawiać.

U nas znowu pada.......

Beatko, to juz niedlugo sie spotkacie, a my z kolei bedziemy sie rozstawac...
Maz mnie dzis powalil na lopatki, On juz chcialby wiedziec, czy ktos u mnie mieszka. Szkoda, ze nie mozna miec takiego rentgena w oku i widziec co sie tam w srodku dzieje:-)
Jarzebinko, garsc fluidow przyjmuje:happy:

Pogoda wzgledna, jak jutro sie nie zmieni to moze pojedziemy gdzies do cieplych zrodel.

reklama
Jarzębinko jak Twój egzamin z teorii?????

kinga12 ale ten Twój mąż jest niecierpliwy, na 2 kreseczki trzeba poczekać.....;-);-) .....hihihi, ale faceci tak mają.

Wszystkim życzę udanego wieczorku- DOBRANOC

Do góry