reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzebinko, dopiero teraz zauwazylam skad pochodzisz. Poznan jest mi bardzo bliski, studiowalam tam:tak:

ja tutaj dopiero 5 rok z 2 letnią przerwą:tak: a pochądę z dolnegośląska

dzieki jarzębinka, oczywiscie mąż by mnie zamknał w domu by fasolce nic nie zaszkodziło... no nie wiem sama, myslicie, że koncert może zaszkodzić??? W mojej ocenie owszem będę zmeczona ale zadowolona

ja myślę,że na koncert śmiało możesz iść :tak::-D a jakbyś wyczuła,że coś nie tak: duszno, ciasno czu cos podobnego to poprostu się "zawiniesz" i wrócisz do domku :tak::-D baw się dobrze i tyle, w sumie to bawcie sie dobrze całą 4

reklama
Jarzębinko Ty z dolnośląskiego, a dokładniej skąd, bo ja z Brzegu tj.40 m od Wrocka?
Ewcia81udanej wizyty u teściowej i miłego dnia!
Pixella to fajnie, że masz juz towarzystwo na koncert, bawcie sie dobrze i zdaj nam tu relacje co i jak!

Dziecku sie polepszylo, to pojechala na chwilunie do babci, Maz ja po drodze z pracy zabierze, a ja zostalam posprzatac chalupke, bo dzis to juz w kazdym katku chyba byly wymiociny, nawet kanapa zostala niemile potraktowana.

Teraz odpoczywam na bb, hihi, mam pretekst.:wink:

Jarzebinko, ja pochodze z Pienin, a konkretnie ze Sromowiec Wyznych. Jezeli plynelyscie kiedys Splywem Dunajca, postawilyscie noge na szczycie Trzech Koron, Sokolicy, to juz znacie moje rodzinne okolice:-)

Pixella, milego wieczoru na koncercie, nie sadze, zeby dzieciatku to zaszkodzilo skoro mama bedzie zadowolona.
Co to za wozek testujecie, czy to czasem jest spacerowka? Bo ja mam w takich kolorkach, Maz mowi ze to woz strazacki ( On jest taki strazak-ochotnik)

kinga12 ale z Ciebie szczęściara . Ja uważam że Szczawnica i Pieniny to najpiękniejsze miejsce w Polsce . Mamy teraz z dziewczynkami jechać tam troszkę w wakacje . Widok z Sokolicy po prostu zapiera dech w piersiach.... a wąwóz Homole ( nie wiem czy przez Ch czy H ) po prostu bajka ! Nie wiesz na jakiej stronie www. można tam poszukać noclegów w prywatnych domach czy jakiś malutki pensjonat ? Jak wiesz to bardzo Cię proszę daj jakiś namiar .

Cześć laseczki

Wiecie co ja byłam tylko raz w górach.....:baffled::baffled::baffled: jakoś nigdy nie mam okazji tam pojechać. Ale może jak przyjedzie S to pojedziemy chociaż na tydzień.

Medio ja bardzo szybko czułam ruchy i po porodzie bardzo długo za tym tęskniłam....:confused::happy::happy2:.

Ewcia, Jarzębinko, asus, kinga, pixell wszystkim Wam życzę udanego wieczorku....:-D:tak::-D.
Ja czekam na telofon od S, tylko nie wiem czy się doczekam....:baffled::confused::baffled: .

U nas pogoda do bani z rana było ciepło, ale nie aż tak żeby się opalać. A po 15-00 się rozpadało i już było koniec....:baffled::baffled::baffled:.

Asus, dobrze napisalas, przez H;-)
Niestety jestem tu teraz tylko raz w roku, reszte spedzam w Stanach ale moze juz niedlugo...zobaczymy, czas pokaze..
jezeli chodzi o noclegi, to napisz konkretnie czy zalezy Ci na jakiejs miejscowosci szczegolnie, bo kwater prywatnych tu sporo. Wydaje mi sie, ze w Sromowcach jednych i drugich, bo sa Wyzne i Nizne (tam juz sie droga konczy i jak sie spojrzy do gory, to murem przed nami stoja Trzy Korony) i na Czorsztynie (piekne widoki maja na jezioro) moze byc taniej niz w Szczawnicy i pewnie ciszej, bo to wsie.

Beata, nie przejmuj sie, ja nad morzem bylam tez tylko raz i to w lutym:baffled:

Kinga u nas do bani, niby od poniedziałku ma być słonko.....:-D:tak::-D
A Wy w USA jesteście długo?????:szok: Czy warto do naszego kraju wracać????
Przecież u nas coraz gorzej, a tam jak pracujecie razem na wszystko Was stać. U nas nawet jak dwoje pracuje, jest ciężko.

kinga 12 wiesz ja jak byłam w Pieninach to mieszkałam w Szczawnicy bo z tamtąd jest wszędzie najbliżej (tak mi się wydaje) a teraz dużo chodzić nie będziemy . Kasia jest jeszcze mała nie wiem czy na Sokolice wyjdzie :no: a ja mam lekkie problemy z ciążą . Chciałabym je zabrać na spływ Dunajcem ( czy dla dzieci jest to bezpieczne?) , wyjechać wyciągiem na Palenice , no i Homole . Może jeszcze troszkę pospacerować po jakichś niższych górach , Czorsztyn , Nidzica( nie wiem czy dobrze napisałam) . Nie mam sprecyzowane co do miejscowości , po prostu żeby było blisko w te miejsca , więc Szczawnica albo okolice . Ja nie dziwię Ci się że chcesz - planujesz wrócić . Wyrosłaś w pięknej i urokliwej okolicy . Ja bym tęskniła - za górami , ludźmi , rodzinom .

reklama
Do góry