KaMaLi
Fanka BB :)
zobaczysz jak jutro sikniesz na testAlbo biochema

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zobaczysz jak jutro sikniesz na testAlbo biochema
Albo jednak wczesną!Albo biochema
To teraz czekamy na szczęśliwe zakończenie . I jutro tescik z ciemniejszą kreską
Jest ciąża, kciuki za przyrost
Jutro sikaj a za dwa dni spuszczaj krew!! Będzie dobrze!!!!
Niekoniecznie, ja w pierwszej szczęśliwie donoszonej ciąży cały pierwszy trymestr plamilam, krwawiłam i właśnie bardzo wcześnie się to zaczęło - zaraz po pierwszym pozytywnym teście. W dwóch kolejnych, biochemicznych nie było plamienia poprzedzającego stratę tylko od razu się wszystko potoczyło. TakżeU mnie pojawił się śluz z krwią...obawiam się, że powtórzę scenariusz styczniowy...
a może nieAlbo biochema
Tak sobie myślę ...kurcze a biochem przypadkiem nie działa jak każda ciąża na początku ? Tzn. rośnie beta i później spada. Robisz testy od kilku dni i dopiero dzisiaj wyszły Ci kreski, czyli beta dopiero idzie w górę ? Może miałaś przesuniętą owulacjęAlbo biochema
Wczoraj po południu dopiero wyszły bladzioszki. Nie wiem jak działa biochem, bo akurat tego jeszcze nigdy nie przechodziłamTak sobie myślę ...kurcze a biochem przypadkiem nie działa jak każda ciąża na początku ? Tzn. rośnie beta i później spada. Robisz testy od kilku dni i dopiero dzisiaj wyszły Ci kreski, czyli beta dopiero idzie w górę ? Może miałaś przesuniętą owulację![]()