Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Hahahaha żebyś wiedziała!!!!A później zmarszczka między brwiami od mrużenia oczu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hahahaha żebyś wiedziała!!!!A później zmarszczka między brwiami od mrużenia oczu![]()
Sprawdziłam. Jest kod B. Mojego lekarza i tak nie ma do środy więc dupa blada. Niczego się nie dowiem.Na razie nie myśl o L4 leż, odpoczywaj i staraj się przynajmniej zająć głowę innymi myślami choćby głupimi serialami na netflixie.
W razie czego zawsze będziesz mogła zadzwonić do przychodni i zapytać. Z tym że L4 jest ciążowe nie byłabym tego pewna lekarze często na początkowej fazie nie dają go z kodem ciążowym. Np u mnie tak było.
a jak Ci się udało załatwić skierowanie na HSG?
Oj jak ja to dobrze znamWiem że mogę. Ale nie chcę. Dziewczyny też mnie tam nie chcą. Liczyłam że w ciąży będę miała czas wymyślić co dalej i zmienić pracę, a tu znowu obuchem w łeb...
kurczę mega przykra sytuacja, może to czas i bodziec na zmianę pracy?No ja dostałam na pysk od razu informacją, że lepiej żeby na moje miejsce przyszedł ktoś inny jak tylko napisałam o zwolnieniu i ciążyJuż od dawna sytuacja była bardzo średnia, a teraz "usłyszałam" to co już wcześniej o mnie myślały. Więc nie wrócę tam choćby mnie kroili.
Podłe to, nie rozumiem jak można wgl tak mówić. Ludzie są okropni, kobiety są niestety dużo bardziej zawistne.No ja dostałam na pysk od razu informacją, że lepiej żeby na moje miejsce przyszedł ktoś inny jak tylko napisałam o zwolnieniu i ciążyJuż od dawna sytuacja była bardzo średnia, a teraz "usłyszałam" to co już wcześniej o mnie myślały. Więc nie wrócę tam choćby mnie kroili.
Tak, idękurczę mega przykra sytuacja, może to czas i bodziec na zmianę pracy?![]()
Idziesz dzisiaj jeszcze na betę i proga?
No ja dostałam na pysk od razu informacją, że lepiej żeby na moje miejsce przyszedł ktoś inny jak tylko napisałam o zwolnieniu i ciążyJuż od dawna sytuacja była bardzo średnia, a teraz "usłyszałam" to co już wcześniej o mnie myślały. Więc nie wrócę tam choćby mnie kroili.
Kochana takie nastroje to norma w ciąży.Hej. Ja się tak.zle wczoraj czułam, że szok. Jakbym miała zaraz dostać okres (migrena), jajnik i podbrzusze też pobolewa. Ale martwi mnie stan a la grypowo gardlowy. Kicham jak oszalala, delikatny katar. Mam nadzieję, że to wszystko przez ciążę. Mam też delikatne mdłości, ale tu obstawiam winę proga, bo ja mam mdłości też przed okresem.
Wczorajszy dzień mega do.dupy pod innymi względami też, wywaliłam biszkopt do.kosza, rozwaliła mi się blacha, wkurzyłam się. A potem się wkurzyłam, że się wkurzyłam i już w głowie mi się zrodziło, że to na.prwno przed okresem bo jutro, pojutrze jego termin.
Nie chce mi się jechać na betę
Miłego dnia i weekendu. Jakbym się nie odzywala, to znak że nie wiem w co mam ręce wsadzić xd