reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Naszych Maluszków

o jej Viki toż to gigant w porównaniu do mojego a przeciez Kuba starszy heheheh:-D no Pablo ta mamusia to cie karmi:-D

reklama
najsmieszniejsze jest to ze paweł wcale duzo nie je a od miesiaca je polowe mniej niz kiedys..on jest wogóle duzy...jak widze inne dzieci w jego wieku bądż dwa /trzy miesiące starsze to musze wam powiedziec ze on jest wiekszy od nich...pamietam jak bylam na spacerze..mial 4 i poł miesiaca i podeszły do mnie takie dwie dziewczyny z wózkami..ich dzieci mialy wtedy 6 i 7 miesiecy..Pawłowi dały 8:szok: bez komentarza...

póki co gruby nie jest, jest tluscioszek ale jeszcze miesci sie w normie...ale i tak musze pilnowac jego wagi bo cos mi sie wydaje ze po tatusiu bedzie lubil jesc hahaha tatusia tez musze pilnowac:-)

Viki :szok::szok::szok::szok::szok::szok:.

Ja wczoraj ważylam sie z malym w domuna wadze elektronicznej i wazyl 7200 :szok::szok::szok:.

Kurde meza brata corcia ma rok i 2 m-ce i wazy 12 kilo i wszyscy mowia ze ona dobrze wyglada.

Powazny chlopak z Pawełka :tak::-D:-D

Viki Pablo normalnie kawał mężczyzny!!!:-):-):-) Super...

Moja chrześnica Werka ma 2 latka i dopiero doszła do 12kg. Szczuplutka jest ale mieści się w dolnych granicach norm. ;-):tak:

viki oby zdrowy tylko był ma po kim rozmiarów nabierac bo tatuś do najmniejszych chyba nie należy:-D

grzechotka cos ty, tatus do duzych nie nalezy..tylko trenował kilkanascie lat kulturystyke wiec trosze miesnie ma ponad norme, :-)a jest raczej sredniego wzrostu, gruby tez nie jest..moze to ze jest szeroki w barach i ręke ma wielka hehe to sie tak wydaje ze jest wielki:tak:

VIKI :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
szok jaki wielkoludzik z Pabla i jaki długi
ja sie wazyłam wczoraj z mała i wyszło 7600

reklama
Do góry