Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Prawda jest taka, że tu i tak się nie pogoniczyli skończony 7 tydzień i tak liczą lekarze a rozpoczęłaś 8 tydzień
Jastak mówię skończony 7 jestem w 8 tyg
Mnie dziś od rana głowa boli wczoraj poprztykałam się z chłopem wyłam jakby mi ktoś umarła dziś schizuje że ten stres mi zaszkodził
![]()
ja 5+4 i wszystkie biustonosze za małe i aktualnie duża tkliwość ale to normalne na początku, pamiętam że w viazy z córką później ta tkliwość była dużo mniejszaJa jestem 6+1 i tez czuje ze mniej mnie bola ale staram sie nie nakrecac![]()
Daj sobie 1-2 tygodnieJa jestem 6+1 i tez czuje ze mniej mnie bola ale staram sie nie nakrecac![]()
w jakim bysmy nie byly tygodniu to ciagle stresDaj sobie 1-2 tygodnieja weszłam w mój najgorszy okres
jestem 7+2
już się boję 9-10 tygodnia
Ja też wciąż się zamartwiam...Dobrze wiedzieć że nie jestem w tym sama...Ja to znowu dziewczyny nie potrafię wyluzować, strasznie się martwię, stresuje mnie każdy najmniejszy ból brzucha. W środę po pracy strasznie bolał mnie brzuch i później tylko leżałam... mam na pokładzie córkę która ma 5 lat i muszę za nią nadążyćw poniedziałek wizyta. W kwietniu byłam na kontroli po poronieniu samoistnym w 7 tygodniu i lekarz powiedział, że możemy zacząć starania ale żeby nie nastawiać się że od razu się uda, a jednak się udało
jesteś dzień przede mnąDaj sobie 1-2 tygodnieja weszłam w mój najgorszy okres
jestem 7+2
już się boję 9-10 tygodnia
jakbym swojego słyszałaJa dzisiaj mojemu powiedzialam, ze mnie nie rozumie .. ze ja musze cierpiec, znosic mdlosci i bolesci a on nic.. na co on: a ja musze znosic Ciebiei nie wiem co gorsze
haha obrywa mu sie czasami za nic
![]()