Msszczotka
Fanka BB :)
Spokojnie nic się nie stresujja dziś dzwoniłam tam gdzie mam mieć te badanie. Będzie je wykonywał mój gin. Wiem że tego samego dnia jest pobierana krew. Kurde trochę zaczynam się bać że wyjdą jakieś odchylenia.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie nic się nie stresujja dziś dzwoniłam tam gdzie mam mieć te badanie. Będzie je wykonywał mój gin. Wiem że tego samego dnia jest pobierana krew. Kurde trochę zaczynam się bać że wyjdą jakieś odchylenia.![]()
Tak powinno być już dawno jak w cywilizowanym świecieDziewczyny widziałyście podobno badania prenatalne mają być refundowane bez względu na wiek dla każdej ciężarnej
A czy w trzecim semestrze też ?Dziewczyny widziałyście podobno badania prenatalne mają być refundowane bez względu na wiek dla każdej ciężarnej
Mam to samo....znów do mnie dotarło, że to wszystko jest takie krucheno nie spodziewalam sie takiego scenariusza u zadnej z nasteraz do poniedzialku znowu zniose jajko z nerwow
Też tak patrzę, że styczniówki to jakieś turbo wojowniczkiDziewczyny,
Tak czytam nasze posty i się zastanawiam czy choć jedna z was jest tutaj :
- nie miała problemów z zajściem w ciążę (poronień etc. ogółem niepłodności też )
- nie bierze teraz leków jak luteina czy coś
Z tego co czytam to wszystkie jesteśmy jak na jakimś poligonie z minami z tymi ciążami![]()
HejDzień dobry dziewczyny , jak się dzisiaj czujecie ?ja dzisiaj cały dzień w pracy , mam nadzieję że przetrwam ten poligon
dzisiaj 8 tydzień 1 dzień, zauważyłam od wczoraj mniejsze mdłości i mniejszy refluks, ale za to mam większe wzdęcia brzucha .