Kinga1013
Fanka BB :)
ja dopiero przy trzeciej wyczuwam wyraźnie kiedy mam skurcz a kiedy mi brzuch twardnieCiężko stwierdzićdla mnie to poprostu twardnienie brzucha, ale czy można to nazwać skurczem to nie wiem
w 1 ciąży też miałam z tym problem
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja dopiero przy trzeciej wyczuwam wyraźnie kiedy mam skurcz a kiedy mi brzuch twardnieCiężko stwierdzićdla mnie to poprostu twardnienie brzucha, ale czy można to nazwać skurczem to nie wiem
w 1 ciąży też miałam z tym problem
![]()
Obniżenie nastroju... ja to chodze wkur.... na wszystko, bo w nocy wstaje co chwilą na siku i jestem nie wyspana..Obniżenie nastroju. Częste wstawanie i skurcze przepowiadające coraz częściej ale stabilnie póki co
A najgorzej że tak mnie mnie boli krocze/pachwiny że się obrocic nie mogę w nocyno i kręgosłup mnie boli,tak jak na okres. No i mała jak się wierci to czuję normalnie nie powiem gdzie ,jakby się już szykowała to wyjścia ale narazie nic z tego
brzuch też mi się obniżył
Mam nadzieję że u mnie nie będzie trzeba robić cc.Obniżenie nastroju... ja to chodze wkur.... na wszystko, bo w nocy wstaje co chwilą na siku i jestem nie wyspana..
ja nie czuje jeszcze bólu w kroczu na szczęście, bo czekam na cc, wstępnie mam termin cc na 15.07 czyli w 39 tygodniu, ale boję sie, ze nie dotrwam i zacznie sie cos wcześniej, myślałam że cc robią ok 38 tc, a na wizycie mi powiedziała, że jak jest wszystko ok i szyjka ok to chcą do 39 tygodnia dziecko trzymać w brzuszku, bo im dłużej tym lepiej. Mam stres ogromny.
A na kiedy masz termin?Dziś byłam u ginekologa , szyjka już 2,5 ok i miękkaw zaleceniach skoki na piłce ,dużo ruchu i przytulanek z partnerem
coś ruszyło
![]()
2.07 ale już być mogła być poA na kiedy masz termin?
Oo to juz niedługo2.07 ale już być mogła być po![]()
Niby tak ale jakoś się dluzy i zoabczymy czy urodzę w terminie czy może poOo to juz niedługo![]()
a kiedy masz lekarza? Ja mam termin na 5go i dzis byłam i cisza, nic się nie ruszaNiby tak ale jakoś się dluzy i zoabczymy czy urodzę w terminie czy może po![]()
Teraz mam 28.06 ostatnia wizytę przed planowanym terminem. Skacze na piłce codzienniea kiedy masz lekarza? Ja mam termin na 5go i dzis byłam i cisza, nic się nie rusza