olka11135
Fanka BB :)
Robione w fazie lutealnej
Powinien być robiony 3 razy

Ile to było dni po owulacji i rozumiem, że owulacja potwierdzona monitoringiem?
Jak inne hormony?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robione w fazie lutealnej
To było robione w 21 DC jeszcze w listopadziePowinien być robiony 3 razy
Jak inne hormony?
W tym cyklu 4 dc robiłamTo było robione w 21 DC jeszcze w listopadzie
Owulacji nie było, do tego miałam bardzo skąpą miesiączkęPowinien być robiony 3 razy
Jak inne hormony?
Ja miałam tak, że od 16 dc brałam luteinę i ona mi blokowała owulację, bo moje naturalne cykle miały po 33-40 dni. Więc owulacja wypadałaby w dniach, kiedy ja już byłam na luteinie. A po odstawieniu luteiny wiadomo, przychodziło krwawienie, zatem cykle z pozoru były normalne.Dziewczyny ja miałam w tamtym roku usunięta ciążę pozamaciczną. Miałam w lewym jajowodzie, z racji że nie mam jeszcze dzieci (to była moja pierwsza ciąża) mi również zachowawczo nie usuwali nic. Pojawił się jednak u mnie problem ponieważ od czasu usunięcia zatrzymała mi się owulacja. Od pół roku biorę metformax i duphoston od 15 dnia cyklu. A owulacji jak nie było tak nie ma. Powoli tracę już nadzieję na to że wszystko wróci do normy i będę jeszcze w ciąży. Czy może któraś z was miała podobnie i wszystko wróciło do normy?
Owulacji nie było, do tego miałam bardzo skąpą miesiączkę
Owulacji nie było, do tego miałam bardzo skąpą miesiączkę
Przez 3 miesiące po usunięciu ciąży miałam monitoring u lekarza i owulacja się nie pojawiała. Cykl mam 27 dni. Teraz robię testy owulacyjne w domuSkąpa miesiączka to cienkie endometrium - nie musi mieć związku z brakiem owulacji
Ale czekaj… w pierwszym poście piszesz że miesiąc temu miałaś CP, teraz że 3 miesiące po nie było owulacji. To kiedy miałaś CP ?Przez
Przez 3 miesiące po usunięciu ciąży miałam monitoring u lekarza i owulacja się nie pojawiała. Cykl mam 27 dni. Teraz robię testy owulacyjne w domu