Ja w sumie pierwszy raz tak szczerze, a to 6 ciążaNawet nie badałam progesteronu chociaż poprzednio całą ciążę łykałam duphaston (też zlecony bez kontroli). Lekarza jeszcze nie umówiłam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sumie pierwszy raz tak szczerze, a to 6 ciążaNawet nie badałam progesteronu chociaż poprzednio całą ciążę łykałam duphaston (też zlecony bez kontroli). Lekarza jeszcze nie umówiłam![]()
GratulacjeKonsultacja telefoniczna z lekarzem, mówi że wyniki super, beta bardzo wysoka jak na 10 dpt a progesteron w normie. Duphaston nie wyjdzie z krwi. Stres zszedł jak powietrze z balonika![]()
Ale cudowna wiadomość, powodzeniaDziękuję kochana... To trochę szok mimo wszystko, niespodziewana zupełnie, ale jak to zawsze mówiłyśmy na kreskach "jeszcze będzie pięknie". Być może właśnie terazI trzymam też mocno kciuki za Ciebie i resztę "kreskówek"
![]()
Ale super, że się udało! Pamiętam Cie z kresek. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki, aby było to 9 nudnych miesięcy!HejJeśli wszystko będzie dobrze to u mnie połowa marca. Wprawdzie może być różnie, ale przycupnę sobie bo czemu nie. Trzeba myśleć pozytywnie
![]()
Dzięki, im więcej kciuków tym lepiej!Ale super, że się udało! Pamiętam Cie z kresek. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki, aby było to 9 nudnych miesięcy!![]()
Aj tam bezczelnie, ja dziś przeczytałam połowę lutowych mamusiek.Dzięki, im więcej kciuków tym lepiej!Widziałam informację na kreskach (bezczelnie Was tam podglądam). Gratuluję!!! Tak czekałam kiedy przyjdziesz na marcóweczki
I ta Twoja beta woooow... Zazdro!!
![]()
Też czytam lutowe mamuśki! Bo tu u nas wieje cisząAj tam bezczelnie, ja dziś przeczytałam połowę lutowych mamusiek.
Poczekam z dołączeniem na marcowe do końca miesiąca, a na pewno do wizyty u gina w czwartek.
A ta betaale myślę, że ciąża jest ciut starsza niż myślę i wynika z apki, bo nie śledziłam owulacji.
![]()
Bo u nas to nie jest główny wątekTeż czytam lutowe mamuśki! Bo tu u nas wieje ciszą![]()
A dlaczego ten nie może zostać jako główny?Bo u nas to nie jest główny wąteksama na takowy czekam, moderatorka miała wczoraj utworzyć, ale nadal najświeższe są lutowe mamusie
![]()