Oj tak, o wiele lepsza opcja..Ja mam cichą nadzieję urodzić naturalnie, niby odległy czas i temat ale chciałabym nie musieć ingerować operacją![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj tak, o wiele lepsza opcja..Ja mam cichą nadzieję urodzić naturalnie, niby odległy czas i temat ale chciałabym nie musieć ingerować operacją![]()
Witaj! Ja mam 3 i teraz będzie 4. Z tym że miałam wszystkie trzy CC i stres mam ogromny;A ja dziewczyny się witam, choć jeszcze pewna nie jestem.. mam 3 dzieci - 10, 8 i 4 latka. Nie planowaliśmy kolejnego dziecka, ale miesiąc temu się zdążyło..i juz mam dzień spóźnienia, a mam regularne jak w zegarku, do tego piersi mocno bolą i brzuch. Boje się. Czy są tu mamy 3 dzieci i spodziewają się następnego?
Właśnie tego się panicznie boję i póki będzie to rozsądne, będę się bronić przed cc. Za dużo informacji...Też bym wolała naturalnie.A macie jakieś doświadczenie z zzo?
O wow! Takie plany były, przepraszam, że zapytamWitaj, ja czekam na 6 dziecko, damy radę!!
Taak, aczkolwiek teraz to bardziej M, ja to tak na pol gwizdka ale to przez to że okropnie znoszę ciążę..O wow! Takie plany były, przepraszam, że zapytam![]()
Ja trzy SN bez znieczulenia, nie wiem czy to jest to samo znieczulenie co do cc? Jeśli tak to konsekwencje wbicia w kręgosłup odczuwam do dziś...Też bym wolała naturalnie.A macie jakieś doświadczenie z zzo?
Miałam trzy porody naturalne, jeden pierwszy z zzo. Był najdłuższy i byłam pod koniec już ledwo żywa,ale zzo pomogło mi,bo rzeczywiście bólu nie było.Też bym wolała naturalnie.A macie jakieś doświadczenie z zzo?